NVIDIA App'de fazladan SSD görünüyor

Sorun değil hocam sonuçta yeni almış veya emanet almış olabilirsiniz. Aslında bu sizin için daha iyi oldu, bilmediğiniz bir 1000 gb lik bir depolama alanınız var. Eğer yeni satın aldıysanız oyunları ve dosyaları o 1000 gb lik alana yükleyiniz.

Nasıl yüklerim derseniz de oyunları nereden indiriyorsunuz? Google, Steam, Epic games veya Xbox?

Sorun değil hocam sonuçta yeni almış veya emanet almış olabilirsiniz. Aslında bu sizin için daha iyi oldu, bilmediğiniz bir 1000 GB'lik bir depolama alanınız var. Eğer yeni satın aldıysanız oyunları ve dosyaları o 1000 GB'lik alana yükleyiniz.

Nasıl yüklerim derseniz de oyunları nereden indiriyorsunuz? Google, Steam, Epic Games veya Xbox?

Steam ve Epic Games bunu aslında yan makine olarak kullanıyordum pek umurumda olmadı.

Sorun değil hocam sonuçta yeni almış veya emanet almış olabilirsiniz. Aslında bu sizin için daha iyi oldu, bilmediğiniz bir 1000 GB'lik bir depolama alanınız var. Eğer yeni satın aldıysanız oyunları ve dosyaları o 1000 GB'lik alana yükleyiniz.

Nasıl yüklerim derseniz de oyunları nereden indiriyorsunuz? Google, Steam, Epic Games veya Xbox?

Gerçekten ilgilendiğiniz için teşekkür ederim siz olmasanız fark etmeyecektim yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum. D

Steam ve Epic Games bunu aslında yan makine olarak kullanıyordum pek umurumda olmadı.

Gerçekten ilgilendiğiniz için teşekkür ederim siz olmasanız fark etmeyecektim yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum. D
Rica ederim, Steam'e girin aktarmak istediğiniz oyunları seçerek aktarabilirisniz hatta bir dakika bekleyin ekran görüntüsü alarak göstereyim.

1. SS te sol üstte steam yazısına tıklayın ayarlar kısmına tıklayın. 2. ss te gördüğünüz kısma gelip sağ üstte disk'e tıklayın ve ekle seçeneğine basıp 1000 gb lik olan disk'i seçin. Daha sonra 3. seçenekte olduğu gibi taşımak istediğiniz oyunları seçin ve taşıya basın yeterlidir.

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    189,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 3.PNG
    3.PNG
    99,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 4.PNG
    4.PNG
    66,7 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Rica ederim, Steam'e girin aktarmak istediğiniz oyunları seçerek aktarabilirisniz hatta bir dakika bekleyin ekran görüntüsü alarak göstereyim.

1. SS te sol üstte Steam yazısına tıklayın ayarlar kısmına tıklayın. 2. SS te gördüğünüz kısma gelip sağ üstte Disk'e tıklayın ve ekle seçeneğine basıp 1000 GB'lik olan Disk'i seçin. Daha sonra 3. seçenekte olduğu gibi taşımak istediğiniz oyunları seçin ve taşıya basın yeterlidir.

Teşekkürler zaten bu bilgisayar eski olduğundan çok oyunum yok 1 TB SSD ne zaman almışım oda aklımda değil galiba alzheimer oldum. (eskiden aldığım siteye baktım default olarak yok galiba kendim takmışım)

Olur öyle zaten uzun zamandır sizdeymiş bilgisayar geçmişte takıp unutmuş olmalısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı