O ozannz2 Hectopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #1 GeForce Experience kullanıyorum. NVIDIA App'e geçilir mi şu an? Kullanan ve performans kaybı yaşayan falan var mı?
GeForce Experience kullanıyorum. NVIDIA App'e geçilir mi şu an? Kullanan ve performans kaybı yaşayan falan var mı?
kazarre13 Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #2 Ben App kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Albatross1881 Picopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 212 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5 12500h,Nvidia RTX 3050Tİ Victus 15 Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #3 ozannz2 dedi: GeForce Experience kullanıyorum. NVIDIA App'e geçilir mi şu an? Kullanan ve performans kaybı yaşayan falan var mı? Genişletmek için tıkla... hocam ne fark var ki?(bilmediğimden soruyorum)
ozannz2 dedi: GeForce Experience kullanıyorum. NVIDIA App'e geçilir mi şu an? Kullanan ve performans kaybı yaşayan falan var mı? Genişletmek için tıkla... hocam ne fark var ki?(bilmediğimden soruyorum)
O ozannz2 Hectopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #4 Albatross1881 dedi: hocam ne fark var ki?(bilmediğimden soruyorum) Genişletmek için tıkla... konuyu oyüzden açtım zaten nası bi fark vs diye
Albatross1881 dedi: hocam ne fark var ki?(bilmediğimden soruyorum) Genişletmek için tıkla... konuyu oyüzden açtım zaten nası bi fark vs diye
Zenoria Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #5 ozannz2 dedi: konuyu oyüzden açtım zaten nası bi fark vs diye Genişletmek için tıkla... GeForce Experience ve Kontrol Paneli BirleÅiyor: Nvidia App Nedir? Technopat'ta böyle bir yazı var.
ozannz2 dedi: konuyu oyüzden açtım zaten nası bi fark vs diye Genişletmek için tıkla... GeForce Experience ve Kontrol Paneli BirleÅiyor: Nvidia App Nedir? Technopat'ta böyle bir yazı var.