W wandayss Centipat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #1 Artık grafik işlemci seçimini Windows OS yönetmektedir yazısını nasıl düzeltebilirim? Oyunlardaki FPS düşüşü oldu. Dosya Ekleri 1.jpg 53,4 KB · Görüntüleme: 61 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2021
Artık grafik işlemci seçimini Windows OS yönetmektedir yazısını nasıl düzeltebilirim? Oyunlardaki FPS düşüşü oldu.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 28 Kasım 2021 #2 Bununla FPS düşüşü arasında nasıl bir bağ kurdunuz? Eğer bir GPU seçimi yapacaksanız artık Windows içinden yapabilirsiniz. Ayarlar > Sistem > Monitör > Grafikler Zaten orada hazır buton da var. Artı 0 Eksi
Bununla FPS düşüşü arasında nasıl bir bağ kurdunuz? Eğer bir GPU seçimi yapacaksanız artık Windows içinden yapabilirsiniz. Ayarlar > Sistem > Monitör > Grafikler Zaten orada hazır buton da var.
KS KS W wandayss Centipat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #3 Recep Baltaş dedi: Bununla FPS düşüşü arasında nasıl bir bağ kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Ama bu yazı geldiğinden beri oyunlarda drop giriyor. Ve oynanmaz hale geldi. Grafik ayarlarında tercih yok. Yani ben Windows değil NVIDIA'nin yönetmesini istiyorum nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bununla FPS düşüşü arasında nasıl bir bağ kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Ama bu yazı geldiğinden beri oyunlarda drop giriyor. Ve oynanmaz hale geldi. Grafik ayarlarında tercih yok. Yani ben Windows değil NVIDIA'nin yönetmesini istiyorum nasıl yapabilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 28 Kasım 2021 #4 Yeni Windows sürümülerinde artık Windows kontrol ediyor. Ekran kartınız ve sürücü sürümü nedir? Windows sürümünü de belirtin. Artı 0 Eksi
Yeni Windows sürümülerinde artık Windows kontrol ediyor. Ekran kartınız ve sürücü sürümü nedir? Windows sürümünü de belirtin.