NVIDIA ayarları ve oyun ayarları çakışır mı?

İcardiemir99

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır aklımda olan bir soru var. Mesela ben NVIDIA denetim masasındaki ayarları performansa alsam ama örnek Witcher 3 grafiklerini oyun içi ayarlardan yükseğe alsam bunlar çakışır mı? Dediğim soruyu inşallah anlatabilmişimdir yani oyunu grafiklerini kaliteli yani Ultra'ya alsam ama Denetim Masası'ndan performansa alsam çakışır mı veya hangisi uygulanır? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır aklımda olan bir soru var. Mesela ben NVIDIA denetim masasındaki ayarları performansa alsam ama örnek Witcher 3 grafiklerini oyun içi ayarlardan yükseğe alsam bunlar çakışır mı? Dediğim soruyu inşallah anlatabilmişimdir yani oyunu grafiklerini kaliteli yani Ultra'ya alsam ama Denetim Masası'ndan performansa alsam çakışır mı veya hangisi uygulanır? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Vallahi şunu söyleyeyim çakışabilir %60 ama NVIDIA kısıtlar bazı grafikleri.
Örnek ortam kapatmayı Full'e verirsiniz ama siz NVIDIA da performans a verirseniz NVIDIA onu kısıtlayacaktır.

Evet çakışan ayarlar var, mesela anti-alising ayarı çakışır, anisotrpic filtreleme çakışır, bu ayarları "uygulama ayarı" seçeneklerine getirin, böylece Nvidia Kontrol Paneli oyunun ayarlarına karışmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı