NVIDIA ayarlarında az ayar var

Daha fazla  
Öncelikle sistemin AMD Ryzen 7 6800H ve 3050 Ti var laptopumda, ilk aldıgım zaman bütün ayarlarım mevcuttu ama şu an NVIDIA ayarlarına girdiğim zaman çok az seçenek var önemli olan bütün ayarlar yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA ayarları dediğiniz NVIDIA Denetim Masası mi? Hangi ayarı arıyorsunuz? Laptop modelini belirtir misiniz? Belli ayarlar MUX veya Advanced Optimus açınca gelir Denetim Masası'ndan bahsediyorsaniz. O ayarlar monitör veya laptop panelini yönetmek için.

Hayır, ilk aldığım andan beri kendi ekranıyla kullanıyorum.

Laptopu monitörle mi kullanıyordun ilk aldığında?

NVIDIA ayarları dediğiniz NVIDIA Denetim Masası mi? Hangi ayarı arıyorsunuz? Laptop modelini belirtir misiniz? Belli ayarlar MUX veya Advanced Optimus açınca gelir Denetim Masası'ndan bahsediyorsaniz. O ayarlar monitör veya laptop panelini yönetmek için.

Evet Denetim Masası, ayarların çoğu yok ama ekran bölümü öncelikli. Laptop modelim HP Victus 16, MUX ve Optimus hakkında bir bilgim yok.

Hayır, ilk aldığım andan beri kendi ekranıyla kullanıyorum.

Evet Denetim Masası, ayarların çoğu yok ama ekran bölümü öncelikli. Laptop modelim HP Victus 16, MUX ve Optimus hakkında bir bilgim yok.

Sahip olduğunuz modelde MUX veya Advanced Optimus yok. O ayarlara monitör takmadan ulaşamazsınız, yanlış hatırlıyor olmanız çok olası. Çünkü dediklerim olmadan hep az ayar başlığı olur sol tarafta.

Sahip olduğunuz modelde MUX veya Advanced Optimus yok. O ayarlara monitör takmadan ulaşamazsınız, yanlış hatırlıyor olmanız çok olası. Çünkü dediklerim olmadan hep az ayar başlığı olur sol tarafta.

Çok eminim ama olduğundan, çünkü ilk aldığımda birçok oyun için forumlarda dolanıp ayar yapıyordum ve özel çözünürlük ayarladım defalarca, emin misiniz olmayacağından?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok eminim ama olduğundan, çünkü ilk aldığımda birçok oyun için forumlarda dolanıp ayar yapıyordum ve özel çözünürlük ayarladım defalarca, emin misiniz olmayacağından?

Özel çözünürlük ayarlamak için panelin NVIDIA üstüne bağlı olması gerek ama laptopun böyle bir desteği yok, bundan dolayı yapılamaz. Ayar tanımı çok geniş, belli ayarlar için imkan sunuyor elbette. 3D ve görüntü ön ayarları yapılabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı