Ekran kartını ne zaman ve nereden satın aldınız? 18 Ağustos-22 Eylül tarihinde satın alanlara oyun dağıtılmakta, oyüzden soruyorum.Merhaba NVIDIA 5070 ekran kartına sahibim ve kendileri Borderlands 4 dağıtıyor ama bana oyun verilmedi. NVIDIA App'te gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Şaka gibi sanki bizler boşyere satın almışız gibi davranıyorlarEkran kartını ne zaman ve nereden satın aldınız? 18 Ağustos-22 Eylül tarihinde satın alanlara oyun dağıtılmakta, oyüzden soruyorum.
Alttaki mağaza seçeneklerinden hangisi kullandıysanız onun direktifleri aracılığı ile elde ediyorsunuz.![]()
Borderlands 4'ü seçili GeForce RTX 50 Serisi ile edinin
Kampanya dahilindeki bir GeForce RTX 50 Serisi masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar veya ekran kartı satın alın.www.nvidia.com
Örnek Vatan:
Kampanya Şartları
- Kampanya 18 Ağustos - 22 Eylül 2025 arasında geçerlidir.
- Kampanyanın dahil olduğu NVIDIA GeForce RTX™ 5090, 5080, 5070 Ti, 5070 ekran kartlarından kampanya tarihleri arasında notebook veya masaüstü bilgisayar satın alın.
- Faturanızın görselini ve bilgilerinizi kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com adresine gönderin.
- Kod ile birlikte NVIDIA App ile aktifleştirebilirsiniz.
- Kod kullanım son tarih: 22 Ekim 2025
- Stoklar ile sınırlıdır.
Bunlar satış kampanyası sonuçta. Çoktan almış insana neden hediye versinler ki? Sonuçta siz almışsınız, almayan insanları cezbetmeye çalışıyorlar.Şaka gibi sanki bizler boşyere satın almışız gibi davranıyorlar![]()
Bunlar satış kampanyası sonuçta. Çoktan almış insana neden hediye versinler ki? Sonuçta siz almışsınız, almayan insanları cezbetmeye çalışıyorlar.
Firmanın insiyatifine kalmış o durumda.Öyle demeyin ben 2. el ASUS monitör aldım ve Aura Sync'da Adobe üyeliğini bana da verdi ki aldığım monitör 2 senelik monitör hocam.
Firmanın insiyatifine kalmış o durumda.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.