NVIDIA Broadcast güncellemesinden sonra mikrofon çalışmıyor

Minsnicterb

Megapat
NVIDIA Broadcast v1.4.0.28 sonrası NVIDIA Broadcast üzerinden mikrofonum çalışmıyor. DDU ile silip ekran kartı ve NVIDIA Broadcast'ı tekrar kurdum ve ses sürücüsünü yeniledim. Mikrofon tek başına çalışıyor ama NVIDIA üzerinden çalışmıyor ne yapabilirim?

Bilmiyorum senin problemin bu yolla hallolur mu ama Nvidia Broadcast ve Nvidia HD Audio driver ile ilgilli bir tecrübem oldu. Bluetooth kulaklıkla bağlanıyorum ve ne zaman nvidia broadcast'ı çalıştırsam mikrofonum çalışıyor ama gelen sesleri alamıyorum. Hertürlü şeyi denedim, bir kaynakta bulamadım. En son acaba sürücüler arası bir çakışma olabilir mi diyerekten, Nvidia grafik kartı kurulumu tekrar yapıp ses sürücüsünü kaldırdım. Ve bammm ! Herşey olması gerektiği gibi çalışıyor. İstersen bir dene derim.
Nvidia driver'ı yüklerken yükleme ekranında ''custom'' modu seç. Neyi yükleyip yüklemek istemediğine dair seçenekler gelicek. ''HD audio driver'' sürücüsünü yükleme. Eğer yüklü ise sürücü kurulumunu tekrar çalıştır ve HD audio driver seçimini kaldır ve öylece kur. Ayrıca ''Perform a clean installation'' seçeneğini tıklamayı unutma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı