NVIDIA Broadcast OBS ve diğer yayın araçlarında kamera çalışmıyor

Fırat Albayrak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller arkadaşlar.
NVIDIA Broadcast kullanan birisiyim fakat, OBS'de kamera seçeneklerinde kameram düzgün çalışırken NVIDIA seçince direk kapanıyor görüntü gelmiyor ne yaptıysam çözemedim. İnternette servislerden NVIDIA'ya ait 2 adet servisi kapat aç yapıp düzeldiğine dair bir video mevcut fakat bende bu da çözüm olmadı maalesef. Oyun kayıtı alamıyorum arka plan kaldırma vb şeyleri kullanmak istediğim için. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok mutlu olurum. İyi sosyaller.

Google Chrome veya herhangi bir tarayıcı açıksa önce tarayıcı ve OBS'i kapat sonra tarayıcı kapalı bir şekilde OBS aç video yakalama aygıtı broadcast görünür olacağını görüceksin bu işlemden sonra tarıyıcı açabilirsin sorun yok. Tek sorun tarayıcı açıkken OBS'i açman bu duruma dikkat et yeterli olacaktır. Maalesef yeni gelen Windows güncellemesi sonrası bu hatalar oldu.

Google Chrome veya herhangi bir tarayıcı açıksa önce tarayıcı ve OBS'i kapat sonra tarayıcı kapalı bir şekilde OBS aç video yakalama aygıtı broadcast görünür olacağını görüceksin bu işlemden sonra tarıyıcı açabilirsin sorun yok. Tek sorun tarayıcı açıkken OBS'i açman bu duruma dikkat et yeterli olacaktır. Maalesef yeni gelen Windows güncellemesi sonrası bu hatalar oldu.

Cıdden böyle çözdum kac gundur aynısını yazmıssın teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı