Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 9 Nisan 2024 #1 Resimdeki gibi oluyor. Windows 11 kullanıyorum. Not: Daha önceden DDU ile Driver'ı yeniledim.
Çözüm Kel Özghür 9 Nisan 2024 RockyHighway79 dedi: Ekran kartınızın modeli? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Büyük ihtimal benim yüklediğim GeForce Experience sürümü eskiydi, araştırıp yeni sürümünü indirdim.
RockyHighway79 dedi: Ekran kartınızın modeli? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Büyük ihtimal benim yüklediğim GeForce Experience sürümü eskiydi, araştırıp yeni sürümünü indirdim.
RockyHighway79 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 5 9 Nisan 2024 #2 Kel Özghür dedi: Eki Görüntüle 2163651 Resimdeki gibi oluyor. Windows 11 kullanıyorum. Not: Daha önceden DDU ile Driver'ı yeniledim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın modeli? Artı 0 Eksi
Kel Özghür dedi: Eki Görüntüle 2163651 Resimdeki gibi oluyor. Windows 11 kullanıyorum. Not: Daha önceden DDU ile Driver'ı yeniledim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın modeli?
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.291 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #3 Çözüldü: "Bu Nvidia grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değil" hatası Arkadaşlar laptopumda GTX 1050 ekran kartı var driver yükleyemiyorum. Uyumlu değil diyor "Bu Nvidia grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değil" diyor. DDU ile driver sildim gene aynı sorunu yaşıyorum. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüldü: "Bu Nvidia grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değil" hatası Arkadaşlar laptopumda GTX 1050 ekran kartı var driver yükleyemiyorum. Uyumlu değil diyor "Bu Nvidia grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değil" diyor. DDU ile driver sildim gene aynı sorunu yaşıyorum. www.technopat.net
KS KS Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 9 Nisan 2024 #4 RockyHighway79 dedi: Ekran kartınızın modeli? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Büyük ihtimal benim yüklediğim GeForce Experience sürümü eskiydi, araştırıp yeni sürümünü indirdim. Artı 0 Eksi Çözüm
RockyHighway79 dedi: Ekran kartınızın modeli? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Büyük ihtimal benim yüklediğim GeForce Experience sürümü eskiydi, araştırıp yeni sürümünü indirdim.