Satılık Nvidia Bundle For Honor ve Ghost Recon Wildlands

Asabi

Kilopat
Makaleler
12
Yer
DÜZCE
Daha fazla  
Meslek
GIDA MÜHENDİSİ
Yeni aldığım GTX 1080 ekran kartının hediyesi 2 adet kod satılıktır.

5640360d-b2b0-461e-9390-81229eefe5f8.JPG

Aktivasyon için; GTX 1070 veya GTX 1080 takılı olan sistemde GeForceExperience üzerinden kodu kullanıp iki oyundan birini seçiyorsunuz ve uplay hesabınıza tanımlıyorsunuz. Görselli anlatım için http://www.geforce.com/redeem-instructions adresine bakabilirsiniz.

İşlemci ve anakartımı henüz almadım Ryzen R5'leri bekliyorum karar aşamasındayım. Sistemimi henüz tamamlamadığımdan dolayı aktivasyon işlemini siz yapmak durumundasınız.
Bunları bilerek iletişime geçiniz.

Son düzenleme:
Herhangi bir yöntemle görünen ekran kartını değiştirerek UPlay'i kandırmak mümkün mü?
Bunu denemedim ama sanmıyorum. Hem kandırman gereken uplay değil GeFroceExpreience. Belki GTX 1060 ile çalışır. O bile belki. GTX 1070 veya 1080'i olan bir tanıdığınıza rica edip uplay hesabınıza tanımlatabilirsiniz. Sistemim kurulu olsa bu konuda yardımcı olurdum ancak işlemci ve anakart için R5'lerin çıkmasını bekliyorum.

Faturayı ve ürün seri numarası fotoğrafı olmadan yollamıyorlar kodu.
Kod zaten elimde. Hepsiburada'dan aldığım ekran kartına istinaden Hepsiburada'dan verildi. Dediğiniz olay vatanbilgisayar için geçerli. Fatura resmini mail olarak istiyorlar. Yanlış yönlendirmeyelim.

Dün Nvidia kampanyayı GTX 1060'ı da dahil ederek genişletti ve 17 Nisana uzattı. Yani yeni alacağınız GTX 1060 ekran kartı yanında hediye olarak verilecek. Doğal olarak GTX 1060 ekran kartı ile aktivasyon yapılabilecek. Yeni ekran kartı alacaklara duyurulur.

Bilgiler için;
GeForce GTX For Honor ve Ghost Recon: Wildlands Bundle Paketi

Bu arada Fiyat 80TL

Son düzenleme:
Ben almak isterim ancak Düzce de ikamet etmiyorum nasıl olacak bu iş ?

1 adet kodu an itibari ile almış bulunmaktayım. Kendisi ile öğle saatlerinde iletişime geçtik. Hatta ilk kendisi aradı beni. İş adresinden tutunda iş telefonuna kadar ben istemeden kendisi verdi. İşlemi gerçekleştirdik, parayı yatırdıktan 1 dk bile geçmeden kodu yolladı kendisi telefon üzerinden. Kendisine çok teşekkür ediyorum hem ilgili hem de dürüst olduğu için. Kodu almak isteyen arkadaşlar hiç düşünmeden alabilirsiniz. Oyunların fiyatı 180 TL civarında kaçırmayın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı