Nereden aldınız?
Kutu şişe batch birebir olan replikalar var.Hocam yurt dışından getiren bir tanıdık var, oradan. Bilmiyorum gerçek mi vs. ama barkod falan eşleşiyor, jelatinli falan. İçinde parçacık olunca orijinal olmuyor mu?
Kutu şişe batch birebir olan replikalar var.
300-400 liralık çakmaların batch kodu da eşleşiyor hocam. Ancak yurt dışından getiren tanıdığınızın da size çakma parfüm getireceğini düşünmüyorum. Hiç böyle bir şikayet görmemiştim açıkçası. Kutusunu da atma şansınız var mı atmadıysanız açık bir şekilde?Hocam yurt dışından getiren bir tanıdık var, oradan. Bilmiyorum gerçek mi vs. ama barkod falan eşleşiyor, jelatinli falan. İçinde parçacık olunca orijinal olmuyor mu?
Tabiki.300-400 liralık çakmaların batch kodu da eşleşiyor hocam. Ancak yurt dışından getiren tanıdığınızın da size çakma parfüm getireceğini düşünmüyorum. Hiç böyle bir şikayet görmemiştim açıkçası. Kutusunu da atma şansınız var mı atmadıysanız açık bir şekilde?
Konudan bağımsız kutusu ne güzelmiş laTabiki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.