JPG Paradise parfümün içinde parçacıklar var

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
JPG paradise garden aldım daha 1-2 saat önce. İçinde ve dibinde küçük küçük kırmızı parçacıklar var. Normal mi bu?

Kutu şişe batch birebir olan replikalar var.

Hocam ChatGPT'ye sordum normal dedi. Pigment veya minik tortu gibi şeyler olabilir yazdı. Fotoğrafı şimdi çektim, dibe yapışık duruyorlardı şişeyi hareket ettirdim yine ortalarda sallanmaya başladılar.

Dosya Ekleri

• IMG_4432.jpeg
    IMG_4432.jpeg
    79 KB · Görüntüleme: 32
Hocam yurt dışından getiren bir tanıdık var, oradan. Bilmiyorum gerçek mi vs. ama barkod falan eşleşiyor, jelatinli falan. İçinde parçacık olunca orijinal olmuyor mu?
300-400 liralık çakmaların batch kodu da eşleşiyor hocam. Ancak yurt dışından getiren tanıdığınızın da size çakma parfüm getireceğini düşünmüyorum. Hiç böyle bir şikayet görmemiştim açıkçası. Kutusunu da atma şansınız var mı atmadıysanız açık bir şekilde?

300-400 liralık çakmaların batch kodu da eşleşiyor hocam. Ancak yurt dışından getiren tanıdığınızın da size çakma parfüm getireceğini düşünmüyorum. Hiç böyle bir şikayet görmemiştim açıkçası. Kutusunu da atma şansınız var mı atmadıysanız açık bir şekilde?
Tabiki.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 29
1757950758890.png

Orijinalinde marka baskısı kabartılı gibi duruyor. Ek olarak kutu içerisini atabilir misiniz? Parfüm şişesinin çıktığı yuvayı falan.

Hocam yurtdışından geldiği için kutu ezik büzük.Orijinalliğinden şüphelenmeye başladım.

Dosya Ekleri

• IMG_4438.jpeg
    IMG_4438.jpeg
    92,3 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_4439.jpeg
    IMG_4439.jpeg
    137 KB · Görüntüleme: 13

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı