NVIDIA CMD ekranı geliyor

yasinsak

Picopat
Daha fazla  
NVIDIA CMD ekranı geliyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-03-15 at 19.27.02.jpeg
    125 KB · Görüntüleme: 119
Sürücü ile alakalıdır en son çıkmış sürücünüzü yükleyip tekrar deneyin, sorun çözülmezse sürücü hatalıdır yakında NVIDIA bir güncelleme getirir.

Artı -3 Eksi
Ne zaman veya ne yaparken geliyor bu ekran? En son sürücün kurulu mu? Daha önce buna benzer bir şey görmemiştim.

Geforce Experience bulunuyor mu ?
Bulunuyorsa sistemden kaldırıp tekrar kurmayı dene.
Olmaz ise DDU ile sürücünü kaldırıp tekrar kur.

Hocam normalde AMD kullanıcısıyım GTX 1660 Super Gaming aldım ASUS'un ürünü yazılımını indirdim kurdum yani NVIDIA olarak kuruyor zaten benim kafam pek yatmadı anlamadım da durduk yere çıkıyor.

Hocam normalde AMD kullanıcısıyım GTX 1660 Super Gaming aldım ASUS'un ürünü yazılımını indirdim kurdum yani NVIDIA olarak kuruyor zaten benim kafam pek yatmadı anlamadım da durduk yere çıkıyor.
Eski sürücülerini ve yeni kurulan sürücüleri temiz bir şekilde kaldır. Daha sonra tekrar kurulum yap.

Ne zaman veya ne yaparken geliyor bu ekran? En son sürücün kurulu mu? Daha önce buna benzer bir şey görmemiştim.

Durduk yere çıkıyor boşta oyunda.
Eski sürücülerini ve yeni kurulan sürücüleri temiz bir şekilde kaldır. Daha sonra tekrar kurulum yap.

Teşekkür ederim deneyeceğim.
Sürücülerin hepsini kaldırdım tekrar kurdum 2 saattir aktif inşallah görünürde sorun yok ilginiz için çok teşekkür ederim kocaman bir ailesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…