Tamam, teşekkürler.Maalesef hayır. Kampanya belirli tarihler arasında alanlar için geçerli Eylül'den itibaren sanırım hatırlarsam.
Vatan'daki durumu bilmiyorum ama ben haziranda İncehesap'tan RTX 2060 almıştım, mail attığımda Nvidia'dan kodu istediklerini ve gelince bana vereceklerini söylediler. Bence siz de Vatan'ı bir arayın, şansınızı deneyin.Yaklaşık 4 ay önce Vatan Bilgisayar'dan RTX 2080 Ti aldım ve daha önce bedava oyun falan almadım, kampanyadan yararlanabilir miyim? Cevap evet ise ne yapmam gerekli?
Vatanla görüştünüz mü? Konunun takipçisiyim.Aynen denemekten zarar gelmez.
Ben görüşmedim ama görüşenlerde şans var kimilerinde haberimiz yok diyip savmaya çalışıyor kimileri de bilip yardımcı oluyor aldığınız yere sormakta fayda var şubenin numarasından.Vatanla görüştünüz mü? Konunun takipçisiyim.
Bende temmuzda aldım. Aldığım bayide kasamı toplayan görevli kağıt üzerinde yararlanırsın gibi görünmüyo ama mail at belki olur dedi.Ben görüşmedim ama görüşenlerde şans var kimilerinde haberimiz yok diyip savmaya çalışıyor kimileri de bilip yardımcı oluyor aldığınız yere sormakta fayda var şubenin numarasından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.