E Eren Furkan Çelik Femtopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Bilgisayarı her açtığımda NVIDIA Container çalışmayı durdurdu hatası ile karşı karşıya kalıyorum, 5 kere duraklat dediğimde kapanıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Bilgisayarı her açtığımda NVIDIA Container çalışmayı durdurdu hatası ile karşı karşıya kalıyorum, 5 kere duraklat dediğimde kapanıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Y yigitsahin Femtopat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 PC'deki NVIDIA ile ilgili olan her şeyi silip tekrar yükle. Ekran Hz'in yüksek ise tekrar her şeyi yükleyene kadar 60 Hz'e düşer. Ben böyle çözdüm. Artı 0 Eksi
PC'deki NVIDIA ile ilgili olan her şeyi silip tekrar yükle. Ekran Hz'in yüksek ise tekrar her şeyi yükleyene kadar 60 Hz'e düşer. Ben böyle çözdüm.
KS KS E Eren Furkan Çelik Femtopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 yigitsahin dedi: PC'deki NVIDIA ile ilgili olan her şeyi silip tekrar yükle. Ekran Hz'in yüksek ise tekrar her şeyi yükleyene kadar 60 Hz'e düşer. Ben böyle çözdüm. Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım ama hala sorun çözülmedi. Artı 0 Eksi
yigitsahin dedi: PC'deki NVIDIA ile ilgili olan her şeyi silip tekrar yükle. Ekran Hz'in yüksek ise tekrar her şeyi yükleyene kadar 60 Hz'e düşer. Ben böyle çözdüm. Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım ama hala sorun çözülmedi.