istiridye Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Resimde görüldüğü üzere NVIDIA container PC açılır açılmaz böyle bir durum oluyor. PC'yi yeniden başlatmadan da bu durum çözülmüyor. Bu sorunla karşılaşan ya da sorunu çözen var mıdır? Ben bulamadım çözümü.
Resimde görüldüğü üzere NVIDIA container PC açılır açılmaz böyle bir durum oluyor. PC'yi yeniden başlatmadan da bu durum çözülmüyor. Bu sorunla karşılaşan ya da sorunu çözen var mıdır? Ben bulamadım çözümü.
Çözüm Blacksidemre 31 Temmuz 2024 GFE yerine NVIDIA App kullanmayı deneyin: Download NVIDIA App The essential companion for PC gamers and creators. www.nvidia.com
GFE yerine NVIDIA App kullanmayı deneyin: Download NVIDIA App The essential companion for PC gamers and creators. www.nvidia.com
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.599 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 31 Temmuz 2024 #2 GFE yerine NVIDIA App kullanmayı deneyin: Download NVIDIA App The essential companion for PC gamers and creators. www.nvidia.com Artı 0 Eksi Çözüm
GFE yerine NVIDIA App kullanmayı deneyin: Download NVIDIA App The essential companion for PC gamers and creators. www.nvidia.com
KS KS istiridye Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #3 Blacksidemre dedi: Gfe yerine NVIDIA App kullanmayı deneyin: Download NVIDIA App The essential companion for PC gamers and creators. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Linkteki NVIDIA App indirdim. GFE üzerine kurdu ama sonuç değişmedi maalesef. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Gfe yerine NVIDIA App kullanmayı deneyin: Download NVIDIA App The essential companion for PC gamers and creators. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Linkteki NVIDIA App indirdim. GFE üzerine kurdu ama sonuç değişmedi maalesef.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.599 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 31 Temmuz 2024 #4 istiridye dedi: Linkteki NVIDIA App indirdim. GFE üzerine kurdu ama sonuç değişmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... GFE'yi DDU ile kaldırın. Sürücüleri de baştan kursun. Artı 0 Eksi
istiridye dedi: Linkteki NVIDIA App indirdim. GFE üzerine kurdu ama sonuç değişmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... GFE'yi DDU ile kaldırın. Sürücüleri de baştan kursun.
KS KS istiridye Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #5 Blacksidemre dedi: Gfe'yi DDU ile kaldırın. Sürücüleri de baştan kursun. Genişletmek için tıkla... NVIDIA App güncelleme attı kendine sonra düzeldi sorun teşekkürler. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Gfe'yi DDU ile kaldırın. Sürücüleri de baştan kursun. Genişletmek için tıkla... NVIDIA App güncelleme attı kendine sonra düzeldi sorun teşekkürler.