Arthur Morgannn Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #1 RAM 16 GB RAM Ekran kartı GTX 1650 Super İşlemci AMD Ryzen 5 3600 NVIDIA Denetim Masası ayarlarından güç yönetim modu ne olmalı? Maksimum performansı tercih et, optimum güç. Uyarlamalı not: Daha yüksek FPS için. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2024
NVIDIA Denetim Masası ayarlarından güç yönetim modu ne olmalı? Maksimum performansı tercih et, optimum güç. Uyarlamalı not: Daha yüksek FPS için.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 25 Şubat 2024 #2 Uyarlamalı ayarında kalabilir, oyun içinde zaten kendiliğinden yüksek güce geçiyor. Artı 0 Eksi
LATECHENS Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 389 Çözümler 8 25 Şubat 2024 #3 Arthur Morgannn dedi: NVIDIA Denetim Masası ayarlarından güç yönetim modu ne olmalı? Maksimum performansı tercih et, optimum güç. Uyarlamalı not: Daha yüksek FPS için. Genişletmek için tıkla... Maximum performans. Artı -1 Eksi
Arthur Morgannn dedi: NVIDIA Denetim Masası ayarlarından güç yönetim modu ne olmalı? Maksimum performansı tercih et, optimum güç. Uyarlamalı not: Daha yüksek FPS için. Genişletmek için tıkla... Maximum performans.
KS KS Arthur Morgannn Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #4 Hangisine karar kılalım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.025 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #5 Arthur Morgannn dedi: Hangisine karar kılalım? Genişletmek için tıkla... Optimum tabiki de. Boşta sistemi ısıtmak istersen Maksimum Performans kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Arthur Morgannn dedi: Hangisine karar kılalım? Genişletmek için tıkla... Optimum tabiki de. Boşta sistemi ısıtmak istersen Maksimum Performans kullanabilirsin.
KS KS Arthur Morgannn Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #6 erengore dedi: Optimum tabii ki de. Boşta sistemi ısıtmak istersen maksimum performans kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS de bir fark olur mu peki uyarlamalı kullansam optimum yerine. Artı 0 Eksi
erengore dedi: Optimum tabii ki de. Boşta sistemi ısıtmak istersen maksimum performans kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS de bir fark olur mu peki uyarlamalı kullansam optimum yerine.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.025 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #7 Arthur Morgannn dedi: Hocam FPS de bir fark olur mu peki uyarlamalı kullansam optimum yerine. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Artı 0 Eksi
Arthur Morgannn dedi: Hocam FPS de bir fark olur mu peki uyarlamalı kullansam optimum yerine. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz.
KS KS Arthur Morgannn Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #8 erengore dedi: Hayır olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam son olarak uyarlamalı mı kalsın optimum mu? Artı 0 Eksi
erengore dedi: Hayır olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam son olarak uyarlamalı mı kalsın optimum mu?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.025 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #9 Arthur Morgannn dedi: Tamam son olarak uyarlamalı mı kalsın optimum mu? Genişletmek için tıkla... Optimum. Artı 0 Eksi
Arthur Morgannn dedi: Tamam son olarak uyarlamalı mı kalsın optimum mu? Genişletmek için tıkla... Optimum.