NVIDIA Denetim Masası Çalışmıyor

Makaleler
1
Yer
Çankaya/Ankara
Merhaba. Son birkaç gündür başıma ilk kez geldi. Program Files'dan NVIDIA Denetim masasını açtım bir işe yaramadı. Daha dün tekrar sürücüsünü kurmuştum. Bugün açınca yoktu. Benim devamlı kaldırıp kurmam mı gerekiyor? Ayrıca internette services.msc'den hizmeti açın diyorlar. Ama bende öyle bir hizmet yok. Bir de NVIDIA sürücü desteğini çoğu modelinde kestiğinden Windows 10 64 bit 391.35 sürümünü kullanıyorum.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sürpriz sisteminizi artık açıklarsanız çok mutlu oluruz.
Tamam.

İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 64 bit UEFI GPT
RAM: 4GB DDR3 1333MHz SK hynix HMT351S6BFR8C-H9
CPU: İntel Core İ5 2450M 2.50 GHz Sandy Bridge 2.nesil
DDU ile Intel sürücüsünü kaldırın. Sanırım hatanız ekrana bağlı GPU kullanmıyorsunuz olayı.
Şu anda kullanıyorum. Ancak bilgisayarı kapatıp açınca size sonucunu yazarım. Daha dün kurmuştum tekrar. Bugün açınca bu sorun olmuştu.

BIOS güncellemesi varsa yapın. Bilmiyorsanız AIDA raporu gönderin. BIOS'a girin ve optimize defaults yapın. DDU ile Intel ne Nvidia sürücünü kaldırdıktan sonra güncel sürücüleri sırası ile yükleyin.
Zaten BIOS'u güncellemiştim. Birde DDU ile çoktan kaldırdım. Intel'in bu sürümü Intel'in sitesinden bile daha güncel. NVIDIA desteği kesince bende 391.35 sürümünü kullanmak zorunda kaldım. Ayrıca AIDA64 raporuna bile gerek yok. Eninde sonunda sıfırdan Windows'u UEFI olarak tekrar kurduğumda çözülecektir. BIOS'u sıfırlamaya bile gerek yok. Çünkü tek ayarladığım ayar İntel VT-X teknolojisini etkinleştirmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı