NVIDIA Denetim Masası CS 1.6 ayarları

318405

Centipat
Arkadaşlar benim NVIDIA ekran ayarlarında en boy seçili en boy mu seçmeliyiz yoksa tam boy mu? Bir de eski bilgisayarda CS 1.6 oynarken veya başka oyun oynarken rahatlıkla çözünürlük düşürürüp oynayabiliyordum. Ama şimdi bu bilgisayarda sadece 1920 X 1080 oynayabiliyorum en ufak düşürsem görüntü bozuluyor. CS 1.6'da 800 çözünürlüğe gelemiyorum gelsem yanlar simsiyah kalıyor görüntü dağınıklaşıyor. CS 1.6'yı 1920 X 1080'e oynamak biraz benim alışık olmadığım şey.

Dosya Ekleri

• 123123.png
    105,9 KB · Görüntüleme: 237

Tam ekran.

tamam tam ekran yaptım.
Tam ekran seçin ve oyunlar ve programlar tarafından belirlenen.. işaretleyin.
tamam öyle yapacağım birde CS 1.6'da çözünürlük sıkıntısı var eski bilgisayarımda oynadığım ayarları yapamıyorum 1920 çok büyük geliyor 800 yapmak istiyorum ekran bozuluyor yanlar siyah kalıyor orta taraf küçülüyor adamlar buğulu oluyor
Tam ekran seçin ve oyunlar ve programlar tarafından belirlenen.. işaretleyin.
birde o tik ne işe yarıyor oyunlar ile başlayan

Etraftaki siyah çizgileri o kaldıracaktır. Ben böyle hatalarda onu seçerim ve sorun çözülür.
oh be kalktı usta az önce CS 1.6 ya girdim yanlarda siyah şey yok. Birde o hep tik mi kalsın yoksa diğer oyunlara girerken tiki kaldırayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…