NVIDIA Denetim Masası CS 1.6 ayarları

• Konuyu başlatan 318405
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2.609

318405

Centipat
Arkadaşlar benim NVIDIA ekran ayarlarında en boy seçili en boy mu seçmeliyiz yoksa tam boy mu? Bir de eski bilgisayarda CS 1.6 oynarken veya başka oyun oynarken rahatlıkla çözünürlük düşürürüp oynayabiliyordum. Ama şimdi bu bilgisayarda sadece 1920 X 1080 oynayabiliyorum en ufak düşürsem görüntü bozuluyor. CS 1.6'da 800 çözünürlüğe gelemiyorum gelsem yanlar simsiyah kalıyor görüntü dağınıklaşıyor. CS 1.6'yı 1920 X 1080'e oynamak biraz benim alışık olmadığım şey.

Dosya Ekleri

• 123123.png
    123123.png
    105,9 KB · Görüntüleme: 237
Arkadaşlar benim NVIDIA ekran ayarlarında en boy seçili en boy mu seçmeliyiz yoksa tam boy mu? Bir de eski bilgisayarda CS 1.6 oynarken veya başka oyun oynarken rahatlıkla çözünürlük düşürürüp oynayabiliyordum. Ama şimdi bu bilgisayarda sadece 1920 X 1080 oynayabiliyorum en ufak düşürsem görüntü bozuluyor. CS 1.6'da 800 çözünürlüğe gelemiyorum gelsem yanlar simsiyah kalıyor görüntü dağınıklaşıyor. CS 1.6'yı 1920 X 1080'e oynamak biraz benim alışık olmadığım şey.

Tam ekran.

tamam tam ekran yaptım.
Tam ekran seçin ve oyunlar ve programlar tarafından belirlenen.. işaretleyin.
tamam öyle yapacağım birde CS 1.6'da çözünürlük sıkıntısı var eski bilgisayarımda oynadığım ayarları yapamıyorum 1920 çok büyük geliyor 800 yapmak istiyorum ekran bozuluyor yanlar siyah kalıyor orta taraf küçülüyor adamlar buğulu oluyor
Tam ekran seçin ve oyunlar ve programlar tarafından belirlenen.. işaretleyin.
birde o tik ne işe yarıyor oyunlar ile başlayan

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı