EgeStrqfes Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 914 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, bende ekran ayarları yok. CS:GO'da 4:3 oynuyorum normalde yeni PC geçtim yapacaktım ki bulamadım, gözükmüyor ayar. Nasıl yapabilirim bunu? Gözükmüyor.
Merhabalar, bende ekran ayarları yok. CS:GO'da 4:3 oynuyorum normalde yeni PC geçtim yapacaktım ki bulamadım, gözükmüyor ayar. Nasıl yapabilirim bunu? Gözükmüyor.
Çözüm Umut 77 1 Mayıs 2021 Yandaki siyah barları kaldırmak istiyorsanız Intel kontrol paneli ile yapabilirsiniz. Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İndirdikten sonra ölçeklendirme ayarını uzatılmış yapmanız gerekiyor.
Yandaki siyah barları kaldırmak istiyorsanız Intel kontrol paneli ile yapabilirsiniz. Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İndirdikten sonra ölçeklendirme ayarını uzatılmış yapmanız gerekiyor.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Laptop mu? Artı 0 Eksi
KS KS EgeStrqfes Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 914 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #3 Yes. Umut 77 dedi: Laptop mu? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #4 Laptoplarda o ayar yok maalesef. Artı 0 Eksi
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #5 EgeStrqfes dedi: Yes. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda o ayar gözükmüyor maalesef. Artı 0 Eksi
KS KS EgeStrqfes Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 914 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #6 Umut 77 dedi: Laptoplarda o ayar gözükmüyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda var. Nasıl yok reis ya. Artı 0 Eksi
Umut 77 dedi: Laptoplarda o ayar gözükmüyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda var. Nasıl yok reis ya.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #7 EgeStrqfes dedi: Arkadaşımda var. Nasıl yok reis ya. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınızın işlemcisi ve sizin işlemciniz nedir? Artı 0 Eksi
EgeStrqfes dedi: Arkadaşımda var. Nasıl yok reis ya. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınızın işlemcisi ve sizin işlemciniz nedir?
KS KS EgeStrqfes Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 914 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #8 Umut 77 dedi: Arkadaşının işlemcisi ve sizin işlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kanka benim tüm sistemi yazayim. GTX 1650 Ti i5 10300. 16 GB RAM. Bilmiyorum arkadaşımınkini ama oda NVIDIA ekran kartı ve intel işlemci. Artı 0 Eksi
Umut 77 dedi: Arkadaşının işlemcisi ve sizin işlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kanka benim tüm sistemi yazayim. GTX 1650 Ti i5 10300. 16 GB RAM. Bilmiyorum arkadaşımınkini ama oda NVIDIA ekran kartı ve intel işlemci.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #9 Yandaki siyah barları kaldırmak istiyorsanız Intel kontrol paneli ile yapabilirsiniz. Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İndirdikten sonra ölçeklendirme ayarını uzatılmış yapmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Yandaki siyah barları kaldırmak istiyorsanız Intel kontrol paneli ile yapabilirsiniz. Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İndirdikten sonra ölçeklendirme ayarını uzatılmış yapmanız gerekiyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Mayıs 2021 #10 Panel hangi GPU'ya bağlı ise ekan ayarları da o GPU'nun kontrol paneli ile yapılır. Sizde panel Intel GPU'ya bağlı. Artı 0 Eksi
Panel hangi GPU'ya bağlı ise ekan ayarları da o GPU'nun kontrol paneli ile yapılır. Sizde panel Intel GPU'ya bağlı.