asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 13 Aralık 2018 #1 Bu fotoğrafı bir videodan aldım bende sadece 3D Ayarları kısmı çıkıyor 2. Fotoğrafta olduğu gibi diğer seçenekleri nasıl çıkartacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2020
Bu fotoğrafı bir videodan aldım bende sadece 3D Ayarları kısmı çıkıyor 2. Fotoğrafta olduğu gibi diğer seçenekleri nasıl çıkartacağım?
Çözüm Recep Baltaş 13 Aralık 2018 Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Intel kontrol paneline gidin. Güncel Intel Kontrol Paneli yükleme rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Intel kontrol paneline gidin. Güncel Intel Kontrol Paneli yükleme rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AfroTheHun Megapat Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 204 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Nevşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Franchise bir işletmede Muhasebe Müdürü 13 Aralık 2018 #2 Eğer laptop kullanıyorsanız intel grafikten ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
rebelle Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 457 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2018 #3 Sürücüler güncel mi? Artı -1 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Aralık 2018 #4 Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Intel kontrol paneline gidin. Güncel Intel Kontrol Paneli yükleme rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 20 Haziran 2020 Artı 2 Eksi Çözüm
Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Intel kontrol paneline gidin. Güncel Intel Kontrol Paneli yükleme rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 13 Aralık 2018 #5 rebelle dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. AfroTheHun dedi: Eğer laptop kullanıyorsanız intel grafikten ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hemen deneyeyim. Tamamdır istediğim gibi ayarladım, teşekkürler. Son düzenleme: 13 Aralık 2018 Artı 0 Eksi
rebelle dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. AfroTheHun dedi: Eğer laptop kullanıyorsanız intel grafikten ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hemen deneyeyim. Tamamdır istediğim gibi ayarladım, teşekkürler.
EnesAltn Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 75 Çözümler 2 16 Nisan 2020 #6 Nasıl etkinleştireceğiz? Intel'den SS falan atsanız keşke ben anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2020 Artı 1 Eksi
I inflex Decapat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 1 10 Mayıs 2020 #7 EnesAltn dedi: Beyler lütfen cevap verin nasıl etkinleştireceğiz Intel'den SS falan atsanız keşke ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Dostum sağ tıkla masaüstünde, grafik özelliklerine git. Ekran olacak, tıkla. Gelişmiş ayarlar > Renk ayarları doygunluğu sona cek. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2020 Artı -6 Eksi
EnesAltn dedi: Beyler lütfen cevap verin nasıl etkinleştireceğiz Intel'den SS falan atsanız keşke ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Dostum sağ tıkla masaüstünde, grafik özelliklerine git. Ekran olacak, tıkla. Gelişmiş ayarlar > Renk ayarları doygunluğu sona cek.