Çözüldü NVIDIA Denetim Masası "erişim reddedildi" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Bursa
Merhaba bu hatayı alıyorum. Ekran kartım RTX 3070 Ti.
Denenen çözümler.
DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum.
Appdata klasöründeki DSR dosyasını sildim yükledim. Sorun devam ediyor.

Sürücüyü kurarken bu hatayı alıyorum.

Yok mu yardımcı olacak?

Çözümü kendim buldum. C:\ProgramData\NVIDIA corporation içindeki DSR klasörünü silip tekrar aynı isimde klasör açtım sorunum çözüldü.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-12-11-30-51-319_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-03-12-11-30-51-319_com.android.chrome.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 1.213
Son düzenleme:
bende de aynı sorun oluştu bugün. driverları falan temizledim fakat hiç bir şekilde düzelmedi. ayarlarda her hangi değişiklik yapılmıyor ve aşağıdaki hata mesajını veriyor.

Eki Görüntüle 2444014

Dosya Ekleri

• 1741796469584.png
    1741796469584.png
    37 KB · Görüntüleme: 2.482
@Özgür Adam.

Bende de aynı sorun oluştu bugün. Driverları falan temizledim fakat hiçbir şekilde düzelmedi. Ayarlarda herhangi değişiklik yapılmıyor ve aşağıdaki hata mesajını veriyor.

Eki Görüntüle 2444014

Hocam çözümü anlattım. Bilgisayarım C diski appdata NVIDIA corporation içindeki drs dosyasını sil. Baktın düzelmedi aynı isimde drs dosyası eke düzelecektir.

Çözüm
Windows'u yüklediğiniz disk --> ProgramData klasörü --> Nvidia Corporation klasörü. Orada "Drs" adında bir klasör olacak, onu silin. İçindekilerini silmekle uğraşmayın direkt klasörü silin. Sonra yine Nvidia Corporation klasöründe "Drs" adında yeni bir boş klasör oluşturun.

Böyle bir klasör mevcut değildiyse kendiniz boş bir Drs klasörü oluşturun. Çözülecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı