PC'de düne kadar 1070 OC ekran kartım vardı. Gene düne kadar NVIDIA Denetim Masasıni gorebiliyordum. Bugün 2070 aldım, tüm sürücüleri DDU ile kaldırıp temiz kurulum ile en güncel sürücüleri kurdum (eksiksiz). Ancak NVIDIA Denetim Masası yüklenmiyor veya görünmüyor. Bunu nasıl görebilirim? Çünkü, monitörüm G-Sync destekliyor aktif mi değil mi sadece oradan görebilirim sanırım, bunu merak ediyorum. Ya da otomatik G-Sync açılmış mıdır?
Featuring display management, application, and gaming-specific features, the NVIDIA Control Panel ensures the best overall experience using NVIDIA graphics
Tüm sürücüler eksiksiz kurulu son sürüm olarak, sağ tıkta normalde gorunuyor biliyorum, ama yeni kartı bağadıktan sonra görunmedi ve de indiremiyorum işin ilginç yanı hiç bi şekilde gürnmuyor,
Hayır her hangi bir hata almadım kurulum başarılı, hatta ilk kurum olmadıgını görünce, tekrar tümünü kaldırıp temiz kurulum 2 sefer yaptım, bir yöntyemi olmalı. eskji 1070 teki exprience sürümünü kurdum ondada bulamadım otomatik güncelleme yapıyor zaten direk
Bilgiyarayıma team ile ya da alpemix ile bağlantı kurup bakabilecek var mı ?