NVIDIA Denetim Masası gözükmüyor

Yangazt

Decapat
Daha fazla  
NVIDIA ekran kartım var. Windows 10'dan PC yavaşlı ve LoL'de FPS düşüşü dolayısı geçtim. NVIDIA Denetim Masası yoktu Aygıt Yöneticisi'nde gözümüyordu. BIOS günceleyer halletim. Ama Denetim Masası'na erişemiyorum. Hizmetlerden olmuyor dedim direkt. Gözükmüyor kapatmam gereken şeyler. LoL gireceğim. Okular acılacak. Acılmadan 2 el atayım diye uğraşıyorum. Bunu görüp geçmeyin. Pls yardımcı olun.

NVIDIA ekran kartım var. Windows 10'dan PC yavaşlı ve LoL'de FPS düşüşü dolayısı geçtim. NVIDIA Denetim Masası yoktu Aygıt Yöneticisi'nde gözümüyordu. BIOS günceleyer halletim. Ama Denetim Masası'na erişemiyorum. Hizmetlerden olmuyor dedim direkt. Gözükmüyor kapatmam gereken şeyler. LoL gireceğim. Okular acılacak. Acılmadan 2 el atayım diye uğraşıyorum. Bunu görüp geçmeyin. Pls yardımcı olun.

Hocam biraz daha açıklamayı temiz yapar mısınız anladığım kadarıyla Denetim Masası açılmıyor doğru mudur?

Ekran kartının Driver'i kurulu değil mi?

saolda nasıl siliceğim
Driver kurulurken denetim masasıda kurulmalıydı.Driver'ı silip yeniden NVIDIA'nın sitesinden driveri kurabilir misiniz?
Ve full kurulum yapınız

Driver kurulurken denetim masasıda kurulmalıydı.Driver'ı silip yeniden NVIDIA'nın sitesinden driveri kurabilir misiniz?
Ve full kurulum yapınız
knk yanlışlıkla aygıt yöneticisinden gitti
napıyım yöntem varmı

Son düzenleme:
Kaldırdımda geri getiremiyorum GeForce'da gözükmüyor indirdiklerim çalışmıyor

sen bilgisi olan birisin heralde discord nickim yangaz arkadaşlık atarsan daha rahat çözeriz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı