Çözüldü NVIDIA Denetim Masası gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

khunmotun

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
FreeDOS bir PC aldım. Sağ klikte NVIDIA Denetim Masası görünmüyor. BIOS güncel mi bilmiyorum.

1724942570785.png

Freedos bir pc aldım. Sağ klikte nvdia denetim masası görünmüyor. BIOS güncel mi bilmiyorum

1724942570785.png
Hizmetlerde nvdia ayarı çalışır halde . Control panel yazınca çıkıyor ama yine sağ klikte görünmüyor
1724942658075.png

1724943298532.png

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam utanarak bir şey sormak istiyorum. DisplayPort'u ekran kartına değil de anakarta taktığım için olabilir mi tüm bu problemler :(/

Hocam keşke en başta söyleseydiniz evet olabilir ekran kartına takıp deneyin ayarlar gözükmüyor olabilir format attıysanız da driverı indirip deneyin.
FreeDOS bir PC aldım. Sağ klikte NVIDIA Denetim Masası görünmüyor. BIOS güncel mi bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2297190

Hizmetlerde NVIDIA ayarı çalışır halde. Control panel yazınca çıkıyor ama yine sağ klikte görünmüyorEki Görüntüle 2297192

NVIDIA driverınız indirili değil ekran kartınız nedir driverı indirelim. @khunmotun şöyle yapalım DDU indirin indirdikten sonra kurulumu yapın kurulumdan sonra Windows'un driverı değiştirmesine izin vermeyi tikleyin. En son ise Windows 11 kullanıyorsanız şu linki kurun eğer Windows 10 kullanıyorsanız şu linkten en üsttekini kurun ikisini de hızlı değil temiz kurulum diyerek kurun.

NVIDIA driverınız indirili değil ekran kartınız nedir driverı indirelim. @khunmotun şöyle yapalım DDU indirin indirdikten sonra kurulumu yapın kurulumdan sonra Windows'un driverı değiştirmesine izin vermeyi tikleyin. En son ise Windows 11 kullanıyorsanız şu linki kurun eğer Windows 10 kullanıyorsanız şu linkten en üsttekini kurun ikisini de hızlı değil temiz kurulum diyerek kurun.

GeForce exp indirilik.

1724943720862.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı