Çözüldü NVIDIA Denetim Masası gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

khunmotun

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
FreeDOS bir PC aldım. Sağ klikte NVIDIA Denetim Masası görünmüyor. BIOS güncel mi bilmiyorum.

1724942570785.png

Freedos bir pc aldım. Sağ klikte nvdia denetim masası görünmüyor. BIOS güncel mi bilmiyorum

1724942570785.png
Hizmetlerde nvdia ayarı çalışır halde . Control panel yazınca çıkıyor ama yine sağ klikte görünmüyor
1724942658075.png

1724943298532.png

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam utanarak bir şey sormak istiyorum. DisplayPort'u ekran kartına değil de anakarta taktığım için olabilir mi tüm bu problemler :(/

Hocam keşke en başta söyleseydiniz evet olabilir ekran kartına takıp deneyin ayarlar gözükmüyor olabilir format attıysanız da driverı indirip deneyin.
Dosya konumunu aç deyip oradan çalıştırmayı deneyin. Olmazsa şu yola gidin C:\program Files\NVIDIA Corporation\Control panel Client oradan çalıştırmayı deneyin.Linkteki chipset driverı vesaire de indirdiniz mi?

Hayır chipset driver indirmedim, ayrıca dediğiniz yerde Control panel Client yok sanırım.

1724947797187.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır chipset driver indirmedim, ayrıca dediğiniz yerde Control panel Client yok sanırım Eki Görüntüle 2297301

Hocam bu sorunda driver sorununa çıkıyor doğru kurduğunuza eminsiniz değil mi? Bir de chipseti kurun ondan sonra deneyelim olmazsa BIOS güncellemesi yapalım USB belleğiniz var mı? @khunmotun sorun yok hocam yükleyin. Daha sağlıklı çalışmasını sağlar sistemin sonrasında BIOS güncelleyelim ki emin olalım sorun ondan mı değil mi?

Son düzenleme:
Hocam bu sorunda driver sorununa çıkıyor doğru kurduğunuza eminsiniz değil mi? Bir de chipseti kurun ondan sonra deneyelim olmazsa BIOS güncellemesi yapalım USB belleğiniz var mı?

USB belleğim var, dediğiniz gibi temiz kurulum yaptım. Bir de chipset nasıl kurulur bilmiyorum. Fakat önce chipseti yaparsak sanki olacak gibi.

1724948114654.png

İndiriyorum chipseti sanırım.

1724948199224.png

@ATTILA453 efendim yonga setini kurdu yeniden başlattım yine de gelmedi sağ kliğe...

Son düzenleyen: Moderatör:
USB belleğim var, dediğiniz gibi temiz kurulum yaptım. Bir de chipset nasıl kurulur bilmiyorum. Fakat önce chipseti yaparsak sanki olacak gibi.

Eki Görüntüle 2297307indiriyorum chipseti sanırım.

Eki Görüntüle 2297309

@ATTILA453 efendim yonga setini kurdu yeniden başlattım yine de gelmedi sağ kliğe...

Bunu zaten geleceğini düşündüğüm için değil sisteminiz için gerekli olduğu için yüklettim hatta oradan 3. ve 4.yü de indirmeniz daha sağlıklı sistem için her neyse biz BIOS'u güncelleyelim. Önce PC'nize şu linkten BIOS yükleyin sonrasında ise dosyayı açın ve oranın görüntüsünü atın.

Alttaki dosyayı USB belleğinize aktarın.
içine rufusla windows atmıştım belleğin sorun çıkarmaz di mi şu şekilde oldu
1724949122004.png

Alttaki dosyayı USB belleğinize aktarın. @khunmotun hatta durun hocam attığınız fotolara göre Sinerji BIOS'u da güncellemiş zaten PC'yi yeni aldığınızı söylemiştiniz zaten biz en iyisi bir daha temiz kurulum yapalım. Bu arada ayarlardan bir bakar mısınız? Windows Update var mı diye Windows Update'i yapın olmazsa güncelleyelim.
1724949231661.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı