K khunmotun Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 69 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ağustos 2024 #1 FreeDOS bir PC aldım. Sağ klikte NVIDIA Denetim Masası görünmüyor. BIOS güncel mi bilmiyorum. khunmotun dedi: Freedos bir pc aldım. Sağ klikte nvdia denetim masası görünmüyor. BIOS güncel mi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hizmetlerde nvdia ayarı çalışır halde . Control panel yazınca çıkıyor ama yine sağ klikte görünmüyor Son düzenleme: 29 Ağustos 2024
FreeDOS bir PC aldım. Sağ klikte NVIDIA Denetim Masası görünmüyor. BIOS güncel mi bilmiyorum. khunmotun dedi: Freedos bir pc aldım. Sağ klikte nvdia denetim masası görünmüyor. BIOS güncel mi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hizmetlerde nvdia ayarı çalışır halde . Control panel yazınca çıkıyor ama yine sağ klikte görünmüyor
Çözüm ATTILA453 29 Ağustos 2024 khunmotun dedi: Hocam utanarak bir şey sormak istiyorum. DisplayPort'u ekran kartına değil de anakarta taktığım için olabilir mi tüm bu problemler / Genişletmek için tıkla... Hocam keşke en başta söyleseydiniz evet olabilir ekran kartına takıp deneyin ayarlar gözükmüyor olabilir format attıysanız da driverı indirip deneyin.
khunmotun dedi: Hocam utanarak bir şey sormak istiyorum. DisplayPort'u ekran kartına değil de anakarta taktığım için olabilir mi tüm bu problemler / Genişletmek için tıkla... Hocam keşke en başta söyleseydiniz evet olabilir ekran kartına takıp deneyin ayarlar gözükmüyor olabilir format attıysanız da driverı indirip deneyin.
KS KS K khunmotun Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 69 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ağustos 2024 #41 ATTILA453 dedi: Hayır Windows 11'i temiz kurulum ile yükleyeceğiz DDU yok işin içinde tekrardan Windows 11 kuracağız yani sisteminize ayrıca kurulum sırasında iken diski biçimlendirmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Daha önce format atmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: Hayır Windows 11'i temiz kurulum ile yükleyeceğiz DDU yok işin içinde tekrardan Windows 11 kuracağız yani sisteminize ayrıca kurulum sırasında iken diski biçimlendirmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Daha önce format atmadım.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 29 Ağustos 2024 #42 khunmotun dedi: Daha önce format atmadım. Genişletmek için tıkla... Bu video yardımcı olacaktır.ekstra bir sorunuz olursa sorabilirsiniz. Artı 0 Eksi
khunmotun dedi: Daha önce format atmadım. Genişletmek için tıkla... Bu video yardımcı olacaktır.ekstra bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.
KS KS K khunmotun Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 69 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ağustos 2024 #43 Biçimlendir deyince ne oluyor tam olarak? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 29 Ağustos 2024 #44 khunmotun dedi: Biçimlendir deyince ne oluyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Diskinizdeki bütün veriler silinir eğer önemli veriniz var ise yedekleyin önce. Artı 0 Eksi
khunmotun dedi: Biçimlendir deyince ne oluyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Diskinizdeki bütün veriler silinir eğer önemli veriniz var ise yedekleyin önce.
KS KS K khunmotun Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 69 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ağustos 2024 #45 ATTILA453 dedi: Diskinizdeki bütün veriler silinir eğer önemli veriniz var ise yedekleyin önce. Genişletmek için tıkla... Hocam utanarak bir şey sormak istiyorum. DisplayPort'u ekran kartına değil de anakarta taktığım için olabilir mi tüm bu problemler / Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: Diskinizdeki bütün veriler silinir eğer önemli veriniz var ise yedekleyin önce. Genişletmek için tıkla... Hocam utanarak bir şey sormak istiyorum. DisplayPort'u ekran kartına değil de anakarta taktığım için olabilir mi tüm bu problemler /
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 29 Ağustos 2024 #46 khunmotun dedi: Hocam utanarak bir şey sormak istiyorum. DisplayPort'u ekran kartına değil de anakarta taktığım için olabilir mi tüm bu problemler / Genişletmek için tıkla... Hocam keşke en başta söyleseydiniz evet olabilir ekran kartına takıp deneyin ayarlar gözükmüyor olabilir format attıysanız da driverı indirip deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
khunmotun dedi: Hocam utanarak bir şey sormak istiyorum. DisplayPort'u ekran kartına değil de anakarta taktığım için olabilir mi tüm bu problemler / Genişletmek için tıkla... Hocam keşke en başta söyleseydiniz evet olabilir ekran kartına takıp deneyin ayarlar gözükmüyor olabilir format attıysanız da driverı indirip deneyin.
KS KS K khunmotun Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 69 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ağustos 2024 #47 ATTILA453 dedi: Hocam keşke en başta söyleseydiniz evet olabilir ekran kartına takıp deneyin ayarlar gözükmüyor olabilir format attıysanız da driverı indirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Format atmadım, ekran kartına taktım fakat yine gelmedi bir yeniden başlatayım, şayet eğer olmazsa tekrar DDU mu yapmalıyım? Hocam hakkınızı helal edin, ne kadar teşekkür etsem az, sahiden çok yordum, affedin. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: Hocam keşke en başta söyleseydiniz evet olabilir ekran kartına takıp deneyin ayarlar gözükmüyor olabilir format attıysanız da driverı indirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Format atmadım, ekran kartına taktım fakat yine gelmedi bir yeniden başlatayım, şayet eğer olmazsa tekrar DDU mu yapmalıyım? Hocam hakkınızı helal edin, ne kadar teşekkür etsem az, sahiden çok yordum, affedin.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 29 Ağustos 2024 #48 khunmotun dedi: Format atmadım, ekran kartına taktım fakat yine gelmedi bir yeniden başlatayım, şayet eğer olmazsa tekrar DDU mu yapmalıyım? Eki Görüntüle 2297467 Hocam hakkınızı helal edin, ne kadar teşekkür etsem az, sahiden çok yordum, affedin. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
khunmotun dedi: Format atmadım, ekran kartına taktım fakat yine gelmedi bir yeniden başlatayım, şayet eğer olmazsa tekrar DDU mu yapmalıyım? Eki Görüntüle 2297467 Hocam hakkınızı helal edin, ne kadar teşekkür etsem az, sahiden çok yordum, affedin. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.