Çözüldü NVIDIA Denetim Masası gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

khunmotun

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
FreeDOS bir PC aldım. Sağ klikte NVIDIA Denetim Masası görünmüyor. BIOS güncel mi bilmiyorum.

Freedos bir pc aldım. Sağ klikte nvdia denetim masası görünmüyor. BIOS güncel mi bilmiyorum

Hizmetlerde nvdia ayarı çalışır halde . Control panel yazınca çıkıyor ama yine sağ klikte görünmüyor

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam utanarak bir şey sormak istiyorum. DisplayPort'u ekran kartına değil de anakarta taktığım için olabilir mi tüm bu problemler /

Hocam keşke en başta söyleseydiniz evet olabilir ekran kartına takıp deneyin ayarlar gözükmüyor olabilir format attıysanız da driverı indirip deneyin.
Hayır Windows 11'i temiz kurulum ile yükleyeceğiz DDU yok işin içinde tekrardan Windows 11 kuracağız yani sisteminize ayrıca kurulum sırasında iken diski biçimlendirmeyi unutmayın.

Daha önce format atmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biçimlendir deyince ne oluyor tam olarak?

Diskinizdeki bütün veriler silinir eğer önemli veriniz var ise yedekleyin önce.

Hocam utanarak bir şey sormak istiyorum. DisplayPort'u ekran kartına değil de anakarta taktığım için olabilir mi tüm bu problemler /

Hocam keşke en başta söyleseydiniz evet olabilir ekran kartına takıp deneyin ayarlar gözükmüyor olabilir format attıysanız da driverı indirip deneyin.

Çözüm

Format atmadım, ekran kartına taktım fakat yine gelmedi bir yeniden başlatayım, şayet eğer olmazsa tekrar DDU mu yapmalıyım?

Hocam hakkınızı helal edin, ne kadar teşekkür etsem az, sahiden çok yordum, affedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…