Nvidia Denetim Masası Hiçbir Şekilde Açılmıyor

112819

Kilopat
Öncelikle merhaba şu son 1 haftadır oyunları sıkıntısız oynamama rağmen test amaçlı PUBG Lite yükledim. Oyun lobide felaket derece kasıyordu sonra NVIDIA'nın denetim masasına bir bakayım dedim ama yoktur. Sonra Sosyal bununla ilgili tüm konulara baktım çalıştır'a C: \Program Files\NVıDıA Corporation\Control Panel Client\nvcplui.exe yazdım. Denetim masası manuel olarak açılmıyor Hizmetlere girdim. Öyle de olmuyor. Bugün Driver güncelledim GeForce Experience'den o da olmadı. Bu cidden sinir bozucu olmaya başladı. Windows en son 1 hafta önce güncelleme yayımladı ondan sonra NVIDIA Denetim masası Sağ Tıktan kayboldu. Manuel olarak hiç açılmıyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konuya açıklık getireyim önce DDU ile temiz bir kaldırma yaptım.Sonra bilgisayar çökmeye başladı güvenli moda geçip işlemcinin ekran kartıyla bilgisayarı açtım.Yaklaşık 5 defa bilgisayarı kurdum Aygıt yöneticisinden NVIDIA ekran kartına baktığım zaman kod 43 hatası verdi ekran kartını devre dışı bıraktım dahili kartla kullanıyorum bilgisayarı.Ekran kartını etkinleştirdiğim zaman bilgisayar tepki vermiyor.Anladımki sorun donanımsal büyük ihtimalle uzun süreli kullanımdan dolayı gömülü ekran kartının lehimleri gevşedi veya chipset de sıkıntı.Tek çare Rework uygulamak ne kadar Riskli olsada mecburen yapacağım çünkü inanın bilgisayar hapis hayatı yaşıyor.Ya ekran kartı çalışacak yada bilgisayar mefta olucak.

Başlat>arama çubuğuna "hizmetler"> "NVIDIA display container ls" yi bulun sağ tıklayın ve başlat deyin. Eğer başlat yoksa çift tıklayın. "başlangıç türü" devre dışı ise elle yapın ve uygula deyip çıkın. Tekrar aynı seçeneğin üstüne sağ tıklayın ve başlat deyin.

Başlat>arama çubuğuna "hizmetler"> "NVIDIA display container ls" yi bulun sağ tıklayın ve başlat deyin. Eğer başlat yoksa çift tıklayın. "başlangıç türü" devre dışı ise elle yapın ve uygula deyip çıkın. Tekrar aynı seçeneğin üstüne sağ tıklayın ve başlat deyin.
Merhabalar dediğiniz yöntem işe yarıyor bende de aynı sorun vardı çözüldü.
Teşekkürler..

Sorunu ben de bu yöntem ile çözdüm. Neden çözüm olarak işaretlenmedi acaba?

Öncelikle merhaba şu son 1 haftadır oyunları sıkıntısız oynamama rağmen test amaçlı PUBG Lite yükledim. Oyun lobide felaket derece kasıyordu sonra NVIDIA'nın denetim masasına bir bakayım dedim ama yoktur. Sonra Sosyal bununla ilgili tüm konulara baktım çalıştır'a C: \Program Files\NVıDıA Corporation\Control Panel Client\nvcplui.exe yazdım. Denetim masası manuel olarak açılmıyor Hizmetlere girdim. Öyle de olmuyor. Bugün Driver güncelledim GeForce Experience'den o da olmadı. Bu cidden sinir bozucu olmaya başladı. Windows en son 1 hafta önce güncelleme yayımladı ondan sonra NVIDIA Denetim masası Sağ Tıktan kayboldu. Manuel olarak hiç açılmıyor zaten.
birebir aynısını yaşıyorum konu da açtım bunu için çözüm you olarak ne yaptınız lütfen yardım edin...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı