mrEYESLİNE Zeptopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar NVIDIA denetim masasını çalıştırmaya çalışınca şöyle bir hata alıyorum: NVIDIA ekran ayarları kullanılamaz. Şu anda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz. Ne olur yardım edin düzeltiyim şunu.
Arkadaşlar NVIDIA denetim masasını çalıştırmaya çalışınca şöyle bir hata alıyorum: NVIDIA ekran ayarları kullanılamaz. Şu anda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz. Ne olur yardım edin düzeltiyim şunu.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.696 Çözümler 61 21 Ocak 2023 #2 Sürücüleri güncelle. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Artı 0 Eksi
Sürücüleri güncelle. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
1Hydrogen1 Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 241 21 Ocak 2023 #3 mrEYESLİNE dedi: Arkadaşlar NVIDIA denetim masasını çalıştırmaya çalışınca şöyle bir hata alıyorum: NVIDIA ekran ayarları kullanılamaz. Şu anda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz. Ne olur yardım edin düzeltiyim şunu. Genişletmek için tıkla... Driverları Nvdia nın kendi sitesinden güncelleyin sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
mrEYESLİNE dedi: Arkadaşlar NVIDIA denetim masasını çalıştırmaya çalışınca şöyle bir hata alıyorum: NVIDIA ekran ayarları kullanılamaz. Şu anda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz. Ne olur yardım edin düzeltiyim şunu. Genişletmek için tıkla... Driverları Nvdia nın kendi sitesinden güncelleyin sorun çözülecektir.