Tekinay Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 NVIDIA Denetim Masası'na girdiğimde masaüstü renk ayarı falan çıkmıyor böyle şeyler var. Nasıl düzelteceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2023
NVIDIA Denetim Masası'na girdiğimde masaüstü renk ayarı falan çıkmıyor böyle şeyler var. Nasıl düzelteceğim?
5 522223 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 1.312 Çözümler 22 9 Eylül 2023 #2 Tekinay dedi: NVIDIA Denetim Masası'na girdiğimde masaüstü renk ayarı falan çıkmıyor böyle şeyler var. Nasıl düzelteceğim? Eki Görüntüle 1938317 Genişletmek için tıkla... Laptoplar görüntüyü NVIDIA kartından almaz. Entegre olan karttan alır. Diğer kartın Denetim Masası'ndan ayarlayabilirsiniz renkleri. Artı 0 Eksi
Tekinay dedi: NVIDIA Denetim Masası'na girdiğimde masaüstü renk ayarı falan çıkmıyor böyle şeyler var. Nasıl düzelteceğim? Eki Görüntüle 1938317 Genişletmek için tıkla... Laptoplar görüntüyü NVIDIA kartından almaz. Entegre olan karttan alır. Diğer kartın Denetim Masası'ndan ayarlayabilirsiniz renkleri.
swoxy24 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #3 522223 dedi: Laptoplar görüntüyü NVIDIA kartından almaz. Entegre olan karttan alır. Diğer kartın Denetim Masası'ndan ayarlayabilirsiniz renkleri. Genişletmek için tıkla... Hocam eski laptopumda oyleydi ama yeni aldım butun ayarlar var. Artı 0 Eksi
522223 dedi: Laptoplar görüntüyü NVIDIA kartından almaz. Entegre olan karttan alır. Diğer kartın Denetim Masası'ndan ayarlayabilirsiniz renkleri. Genişletmek için tıkla... Hocam eski laptopumda oyleydi ama yeni aldım butun ayarlar var.
KS KS Tekinay Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #4 522223 dedi: Laptoplar görüntüyü NVIDIA kartından almaz. Entegre olan karttan alır. Diğer kartın Denetim Masası'ndan ayarlayabilirsiniz renkleri. Genişletmek için tıkla... Monster PC kullanıyorum nasıl olacak o iş? Eski laptop da vardı bunda yok. Artı 0 Eksi
522223 dedi: Laptoplar görüntüyü NVIDIA kartından almaz. Entegre olan karttan alır. Diğer kartın Denetim Masası'ndan ayarlayabilirsiniz renkleri. Genişletmek için tıkla... Monster PC kullanıyorum nasıl olacak o iş? Eski laptop da vardı bunda yok.
5 522223 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 1.312 Çözümler 22 9 Eylül 2023 #5 swoxy24 dedi: Hocam eski laptopumda oyleydi ama yeni aldım butun ayarlar var. Genişletmek için tıkla... MUX Switch açık olabilir belki sizinkinde. Eğer mevcutsa özellik. Tekinay dedi: Monster PC kullanıyorum nasıl olacak o iş? Eski laptop da vardı bunda yok. Genişletmek için tıkla... Onda da var aramaya yazıp arayın ya da masaüstüne sağ tık basıp bakın. Artı 0 Eksi
swoxy24 dedi: Hocam eski laptopumda oyleydi ama yeni aldım butun ayarlar var. Genişletmek için tıkla... MUX Switch açık olabilir belki sizinkinde. Eğer mevcutsa özellik. Tekinay dedi: Monster PC kullanıyorum nasıl olacak o iş? Eski laptop da vardı bunda yok. Genişletmek için tıkla... Onda da var aramaya yazıp arayın ya da masaüstüne sağ tık basıp bakın.
swoxy24 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #6 522223 dedi: MUX Switch açık olabilir belki sizinkinde. Eğer mevcutsa özellik. Onda da var aramaya yazıp arayın ya da masaüstüne sağ tık basıp bakın. Genişletmek için tıkla... Evet dogru acık o ozellik. Artı 0 Eksi
522223 dedi: MUX Switch açık olabilir belki sizinkinde. Eğer mevcutsa özellik. Onda da var aramaya yazıp arayın ya da masaüstüne sağ tık basıp bakın. Genişletmek için tıkla... Evet dogru acık o ozellik.
KS KS Tekinay Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #7 swoxy24 dedi: Evet dogru acık o ozellik. Genişletmek için tıkla... Nereden nasıl kapatacağım arama çubuğundan yazınca çıkmıyor. Artı 0 Eksi
swoxy24 dedi: Evet dogru acık o ozellik. Genişletmek için tıkla... Nereden nasıl kapatacağım arama çubuğundan yazınca çıkmıyor.
5 522223 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 1.312 Çözümler 22 10 Eylül 2023 #8 Tekinay dedi: Nereden nasıl kapatacağım arama çubuğundan yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Sizin laptopunuzda MUX Switch var mı öncelikle? Eğer yoksa Aygıt Yöneticisi'nden entegre grafik kartının ne olduğunu öğrenip sürücüyü indirip tekrar kurun. MUX var ise laptopun kontrol merkezi uygulamasından kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Tekinay dedi: Nereden nasıl kapatacağım arama çubuğundan yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Sizin laptopunuzda MUX Switch var mı öncelikle? Eğer yoksa Aygıt Yöneticisi'nden entegre grafik kartının ne olduğunu öğrenip sürücüyü indirip tekrar kurun. MUX var ise laptopun kontrol merkezi uygulamasından kapatabilirsiniz.
swoxy24 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #9 Tekinay dedi: Nereden nasıl kapatacağım arama çubuğundan yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... MUX Switch mi? Ve laptopunuz HP mi? Artı 0 Eksi
Tekinay dedi: Nereden nasıl kapatacağım arama çubuğundan yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... MUX Switch mi? Ve laptopunuz HP mi?