NVIDIA Denetim Masası renk ayarları sıfırlanıyor

ElmirKerimov

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Ben NVIDIA denetim masasında her zaman doygunluk 100 de oyunları oynuyorum. Ancak niyeyse her laptopu sıfırladıgımda ve kapatıp actığımda ayar sıfırlanıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Benim tahminimce bazi oyunlarda tam ekrana aldigim zaman renk ayarlari sifirlaniyor. Belki de laptopta bir program vardir ve ben her laptopu actigimda otomatik olarak tam ekrana geciyordur ve renk ayarlarim sifirlaniyordur. Bunun bir çözümü var mi?

Dosya Ekleri

• Denetim masası.png
    Denetim masası.png
    66,5 KB · Görüntüleme: 105
  • paint.png
    paint.png
    64,4 KB · Görüntüleme: 85
Son güncellemeden sonra ortaya çıkan bir hata var. Eğer önceki sürüme geri dönerseniz sorun düzeliyor. Ben de aynı sorunu yaşadım; DDU gibi çözümler denemeyin, şu an için etkili bir çözüm yok. İnternette bazı öneriler bulabilirsiniz, ancak bu bir bug olduğu için o çözümler de işe yaramayacaktır. Ben saatlerimi harcadım ama sonuç alamadım.

Reis aynı sorunu yaşıyorum çözümü buldun mu?
hocam ben asus tuf dash laptopu kullanıyorum ve orda gamevisual isimli program tarzı bir şey var onu dosyalardan kaldırınca düzeldi.daha detaylı bakmak istersen:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı