AirYigit Centipat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #1 NVIDIA denetim masasında oyunlarda RTX3060ı kullanmıyordu bonelab VR gibi oyunlarda ultrada kasıyor ve ekran kartını kullanmıyordu NVIDIA denetim masasındada 3D ayarlarda program ayarlarına girince tercih edilen grafik ayarı yoktu nasıl açacağım.
NVIDIA denetim masasında oyunlarda RTX3060ı kullanmıyordu bonelab VR gibi oyunlarda ultrada kasıyor ve ekran kartını kullanmıyordu NVIDIA denetim masasındada 3D ayarlarda program ayarlarına girince tercih edilen grafik ayarı yoktu nasıl açacağım.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.803 Çözümler 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #2 O ayar sadece laptoplarda var diye biliyorum, ya da NVIDIA kaldırmış olabilir, Windows'un görüntü ayarlarından da yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
O ayar sadece laptoplarda var diye biliyorum, ya da NVIDIA kaldırmış olabilir, Windows'un görüntü ayarlarından da yapabilirsiniz.
KS KS AirYigit Centipat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #3 denedim kullandım ama kullanmasına rahmen yine kasıyor questten link kablosunu çıkarınca 300 fps kadar çıkıyor Artı 0 Eksi
denedim kullandım ama kullanmasına rahmen yine kasıyor questten link kablosunu çıkarınca 300 fps kadar çıkıyor