Sirius Doruk
Hectopat
Daha fazla
Mevcut çözünürlüğe yapmayın. Yeni çözünürlük oluşturup değiştirin. Çok arttırmayın görüntü gelmez. Uzun vadede sorun yaratabilir. İsterseniz 170 falan yapın. Görüntü gelirse olmuş demektir.Merhaba gördüğünüz gibi 165 Hz yazıyor ekranda fakat bu sayı arttırılabiliyor. Bu değeri arttırsam sorun yaşar mıyım?
Merhaba gördüğünüz gibi 165 Hz yazıyor ekranda fakat bu sayı arttırılabiliyor. Bu değeri arttırsam sorun yaşar mıyım?
Benim eski monitörüm 60Hz'di. Birkaç yil boyunca 75Hz'de kullanmistim, bir sorun olmamisti.
Overclock.Benim eski monitörüm 60Hz'di. Birkaç yil boyunca 75Hz'de kullanmistim, bir sorun olmamisti.
Overclock.
Biliyorum.Overclock.
Sürücü güncellemek ile alakası yok. Monitör bir şekilde 75 hz verebiliyor diyelim. Sen voltajını arttırıp, yani özel çözünürlük oluşturup bu özellikten yararlaniyorsun.Hocam OC olduğunu sanmıyorum çünküsurücü güncellediğimde 75Hz alabiliyordum çünkü 75Hz verip OC destekleyen monitör olabilir mi sanmam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.