İNES Zeptopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, sistem topladım, formatını da attım, sürücü yükledim lakin NVIDIA Denetim Masası yok?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.830 Makaleler 13 Çözümler 35 30 Mayıs 2021 #2 Masaüstüne sağ tık yapınca gözükmüyor mu? Ekran kartınız Nvidia mı? Sürücü kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 30 Mayıs 2021 #3 NVIDIA GeForce indirir isen Denetim Masası gelir. Artı 0 Eksi
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.027 Çözümler 40 30 Mayıs 2021 #4 İNES dedi: Arkadaşlar, sistem topladım, formatını da attım, sürücü yükledim lakin NVIDIA Denetim Masası yok? Genişletmek için tıkla... bendede sol tıklayınca çıkmıyor ancak denetim masasında gözüküyordu. Birde ekran kartı görev yöneticisinde görünüyor mu? Artı 0 Eksi
İNES dedi: Arkadaşlar, sistem topladım, formatını da attım, sürücü yükledim lakin NVIDIA Denetim Masası yok? Genişletmek için tıkla... bendede sol tıklayınca çıkmıyor ancak denetim masasında gözüküyordu. Birde ekran kartı görev yöneticisinde görünüyor mu?
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #5 Ahmt1 dedi: Bende de sol tıklayınca çıkmıyor ancak denetim masasında gözüküyordu. Bir de ekran kartı görev yöneticisinde görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Arama Kutusu > Hizmetler > NVIDIA yazın ve NVIDIA'nınkini etkinleştirin. Artı 0 Eksi
Ahmt1 dedi: Bende de sol tıklayınca çıkmıyor ancak denetim masasında gözüküyordu. Bir de ekran kartı görev yöneticisinde görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Arama Kutusu > Hizmetler > NVIDIA yazın ve NVIDIA'nınkini etkinleştirin.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 30 Mayıs 2021 #6 Microsoft Store'dan indirebilirsin. NVIDIA Control Panel - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store Featuring display management, application, and gaming-specific features, the NVIDIA Control Panel ensures the best overall experience using NVIDIA graphics www.microsoft.com Artı 0 Eksi
Microsoft Store'dan indirebilirsin. NVIDIA Control Panel - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store Featuring display management, application, and gaming-specific features, the NVIDIA Control Panel ensures the best overall experience using NVIDIA graphics www.microsoft.com