M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Merhaba, sürücü yukledim de fakat denetim masasında yok. Var ama açılmıyor. Masaüstünde sağ tık yapinca da NVIDIA yok. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2024
Merhaba, sürücü yukledim de fakat denetim masasında yok. Var ama açılmıyor. Masaüstünde sağ tık yapinca da NVIDIA yok.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.056 Makaleler 1 Çözümler 566 23 Haziran 2024 #11 mtech dedi: Oradanda denemiştim olmadı keşke olsaydı. Kendi kendine kuruyor nedense. Genişletmek için tıkla... Attığım driver, GT730'a çıkan son driver sürümü. Denemediysen dene, yine olmazsa yazılımsal bir sorun var gibi görünüyor. Artı 0 Eksi
mtech dedi: Oradanda denemiştim olmadı keşke olsaydı. Kendi kendine kuruyor nedense. Genişletmek için tıkla... Attığım driver, GT730'a çıkan son driver sürümü. Denemediysen dene, yine olmazsa yazılımsal bir sorun var gibi görünüyor.
KS KS M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #12 GFYT dedi: Attığım driver, GT730'a çıkan son driver sürümü. Denemediysen dene, yine olmazsa yazılımsal bir sorun var gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... İşte olmuyor. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Attığım driver, GT730'a çıkan son driver sürümü. Denemediysen dene, yine olmazsa yazılımsal bir sorun var gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... İşte olmuyor.