NorMaL Centipat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 32 7 Mayıs 2020 #61 Lyrinx dedi: O normal. Ekran kartı sürücünüzü indirince düzelecek. Korkmayınız. Genişletmek için tıkla... Geforce experienci kuruyorum
Lyrinx dedi: O normal. Ekran kartı sürücünüzü indirince düzelecek. Korkmayınız. Genişletmek için tıkla... Geforce experienci kuruyorum
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 7 Mayıs 2020 #62 NorMaL dedi: Geforce experienci kuruyorum Genişletmek için tıkla... Tamam ondan sonrası kolay.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 7 Mayıs 2020 #63 NorMaL dedi: Geforce experienci kuruyorum Genişletmek için tıkla... Kurun sol üstte sürücüler diye bir bölüm çıkacak ordan güncelleştirmeleri denetle deyip en güncel sürücüyü kur deyin otomatik kuracaktır. Olmazsa alternatif olarak manuel kurmayı deneyebiliriz.
NorMaL dedi: Geforce experienci kuruyorum Genişletmek için tıkla... Kurun sol üstte sürücüler diye bir bölüm çıkacak ordan güncelleştirmeleri denetle deyip en güncel sürücüyü kur deyin otomatik kuracaktır. Olmazsa alternatif olarak manuel kurmayı deneyebiliriz.