OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 30 Temmuz 2023 #11 robdocc1 dedi: Evet, 60Hz'den 100'e çıkaran bile var. Bende inanamadım. Genişletmek için tıkla... Atıyor olmasınlar çünkü böyle bir şey görmedim hayatımda. MUX Switch mevcut mudur? Bir kere 40 hz çok yüksek bir değer.
robdocc1 dedi: Evet, 60Hz'den 100'e çıkaran bile var. Bende inanamadım. Genişletmek için tıkla... Atıyor olmasınlar çünkü böyle bir şey görmedim hayatımda. MUX Switch mevcut mudur? Bir kere 40 hz çok yüksek bir değer.
robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #12 OnlyX dedi: Atıyor olmasınlar çünkü böyle bir şey görmedim hayatımda. MUX Switch mevcut mudur? Bir kere 40 Hz çok yüksek bir değer. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama çoğu kişi 95, 85, 75'e falan çıkardığını söylüyor.
OnlyX dedi: Atıyor olmasınlar çünkü böyle bir şey görmedim hayatımda. MUX Switch mevcut mudur? Bir kere 40 Hz çok yüksek bir değer. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama çoğu kişi 95, 85, 75'e falan çıkardığını söylüyor.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 30 Temmuz 2023 #13 Aynı model ve aynı laptop mu? robdocc1 dedi: Bende öyle düşündüm ama çoğu kişi 95, 85, 75'e falan çıkardığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Galiba cru diye bir yazılım var onla yapıyorlar ama garantiye girermi derseniz sanmam tabi farkedemezler büyük ihtimal o ayrı mesele.
Aynı model ve aynı laptop mu? robdocc1 dedi: Bende öyle düşündüm ama çoğu kişi 95, 85, 75'e falan çıkardığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Galiba cru diye bir yazılım var onla yapıyorlar ama garantiye girermi derseniz sanmam tabi farkedemezler büyük ihtimal o ayrı mesele.
robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #14 E OnlyX dedi: Aynı model ve aynı laptop mu? Galiba CRU diye bir yazılım var onunla yapıyorlar ama garantiye girer mi derseniz sanmam tabii fark edemezler büyük ihtimal o ayrı mesele. Genişletmek için tıkla... Evet CRU'dan yapıyorlar.
E OnlyX dedi: Aynı model ve aynı laptop mu? Galiba CRU diye bir yazılım var onunla yapıyorlar ama garantiye girer mi derseniz sanmam tabii fark edemezler büyük ihtimal o ayrı mesele. Genişletmek için tıkla... Evet CRU'dan yapıyorlar.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 30 Temmuz 2023 #15 robdocc1 dedi: E Evet CRU'dan yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman onu indirin yapın.