R revivalf Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #1 Hiç sebebini bilmiyorum, masaüstü PC kullanmama rağmen gelmiyor ekran bölümü. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2025
Asral Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 458 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem | Asus Prime B550M-K | Ryzen 5 5600 | MSI Ventus 3060 12GB OC | XPG Spectrix D41 3600Mhz 18CL | Cruial P3 1TB SSD | ZALMAN N5 MF(SE) Ekipman | Lenovo G24-20 165HZ | Corsair HS80 | Darmoshark K8 | Logitech G Pro Wireless Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #2 Driverlarınız güncel mi? Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.097 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #3 revivalf dedi: Hiç sebebini bilmiyorum, masaüstü PC kullanmama rağmen gelmiyor ekran bölümü. Eki Görüntüle 2477310 Genişletmek için tıkla... İşlemcinizde dahili GPU varsa görüntü kablosunu anakarta takmış olabilirsiniz kontrol edin. Artı 0 Eksi
revivalf dedi: Hiç sebebini bilmiyorum, masaüstü PC kullanmama rağmen gelmiyor ekran bölümü. Eki Görüntüle 2477310 Genişletmek için tıkla... İşlemcinizde dahili GPU varsa görüntü kablosunu anakarta takmış olabilirsiniz kontrol edin.
KS KS R revivalf Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #4 Asral dedi: Driverlarınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Einstein dedi: İşlemcinizde dahili GPU varsa görüntü kablosunu anakarta takmış olabilirsiniz kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Montaji ben yapmadim calisan yapti oyle bir şey olacagini dusunmuyorum. Artı 0 Eksi
Asral dedi: Driverlarınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Einstein dedi: İşlemcinizde dahili GPU varsa görüntü kablosunu anakarta takmış olabilirsiniz kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Montaji ben yapmadim calisan yapti oyle bir şey olacagini dusunmuyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.097 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #5 revivalf dedi: Evet. Montaji ben yapmadim calisan yapti oyle bir şey olacagini dusunmuyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir? Artı 0 Eksi
revivalf dedi: Evet. Montaji ben yapmadim calisan yapti oyle bir şey olacagini dusunmuyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir?
KS KS R revivalf Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #6 Einstein dedi: İşlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... ryzen r5 7600x Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.097 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #7 revivalf dedi: Ryzen R5 7600X. Genişletmek için tıkla... Gelmemesi için bir sebep yok. Görüntü kablosu anakarta takılı olabilir kontrol edin. Artı 0 Eksi
revivalf dedi: Ryzen R5 7600X. Genişletmek için tıkla... Gelmemesi için bir sebep yok. Görüntü kablosu anakarta takılı olabilir kontrol edin.
KS KS R revivalf Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #8 n Einstein dedi: Gelmemesi için bir sebep yok. Görüntü kablosu anakarta takılı olabilir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... nasil bakcam Artı 0 Eksi
n Einstein dedi: Gelmemesi için bir sebep yok. Görüntü kablosu anakarta takılı olabilir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... nasil bakcam
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.097 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #9 revivalf dedi: N Nasıl bakacağım. Genişletmek için tıkla... Kasanın arka kısmını atar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS R revivalf Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #10 Einstein dedi: Kasanın arka kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... icini mi atiyim anlayamadim Einstein dedi: Kasanın arka kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... yoksa kablolarin takildigi yeri mi Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Kasanın arka kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... icini mi atiyim anlayamadim Einstein dedi: Kasanın arka kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... yoksa kablolarin takildigi yeri mi