NVIDIA denetim masasında "Ekran" bölümü yok

wallendorrr

Hectopat
Daha fazla  
1671913814239.png

Dostlar, gama ayarını düzeltecektim Valorant için fakat NVIDIA denetimde sadece 3D ayarları çıkıyor. Ekran bölümü neden yok? Diğer bilgisayarlarda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız laptop mu? Eğer laptopsa sanıyorum ki çift ekran kartına sahipsiniz ve sistem şuanda Nvidia ekran kartını ana ekran kartı olarak kullanmıyor.

Laptop'ta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı olmadığı için bu sorunu yaşıyorsunuz. Sanıyorum ki diğer GPU intel o yüzden Intel kontrol paneline gidin. Hazır bu durumdayken de sürücüyü güncellemenizi öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptop'ta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı olmadığı için bu sorunu yaşıyorsunuz. Sanıyorum ki diğer GPU intel o yüzden Intel kontrol paneline gidin. Hazır bu durumdayken de sürücüyü güncellemenizi öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video izledim fakat 2 sene önceki site ile şimdiki farklılaşmış. Başka video izledim aynısını yaptım fakat zaten güncel diyor intel asistanı. 2016 dan kalma sürüm ama intel işlemcimin sürümü.

Video izledim fakat 2 sene önceki site ile şimdiki farklılaşmış. Başka video izledim aynısını yaptım fakat zaten güncel diyor intel asistanı. 2016 dan kalma sürüm ama intel işlemcimin sürümü.
Eğer güncelse başka işleme gerek yok. Intel kontrol panelinde bulabilirsiniz ekran bölümünü ordan istediğiniz gama ayarını yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı