NVIDIA denetim masasında G-Sync sekmesi çıkmıyor

hayalet_20

Hectopat
Merhaba, monitörü yeni aldım MSI Optix MAG271C 27", ekran kartım GTX 970 monitörden FreeSync açık DP porttan bağlandım DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar temiz kurulum yaptım ama NVIDIA denetim masasında G-Sync'i bir türlü çıkaramadım acaba sistemim mi, desteklemiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA belli sürümler ile monitör desteklemesini ekliyor fakat şöyle bir durum var,

Öncelikle bu özelliğin DisplayPort 1.2a ve üstünü destekleyen Pascal mimarili GTX 1000 serisi ve Turingmimarisi RTX 2000 serisi kartlarda çalışacağını belirtelim.

Monitörünüzde ayarlara girip 1 ms gecikme modunu kapatıp Nvidia denetim masasından tekrar ilgili sekmeyi kontrol edin. Ufak ihtimal de olsa G sync özelliğini ekran kartınız ve monitör destekliyorsa G sync seçeneği bu yüzden görünmüyor olabilir.

Edit: Zaten Free Sync açık olduğunu belirtmişsiniz bu durumda 1 ms mode kapalıdır büyük ihtimal. Gözümden kaçmış.

Tüm cevap veren arkadaşlara yardımları için teşekkür ederim. Benim ekran kartını değiştirmem gerekiyor demek ki benim ki MSI GeForce GTX 970

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…