NVIDIA Denetim Masasında seçenekler eksik

Yer
Ankara
NVIDIA denetim masasında yeterli ayarlara sahip değilim hiçbir işime yaramayacak seçenekler var sadece baktığım videolarda falan NVIDIA denetim masasında bir sürü ayar var nasıl açabilirim yöntemi nedir?

1690726856692.png

İmzanıza baktığım kadarıyla laptop kullanıyorsunuz, bundan dolayı göremiyorsunuz oradaki seçenekleri. Çözünürlük ayarlarını Intel Kontrol Paneli üzerinden ayarlayabilirsiniz.

NVIDIA denetim masasında yeterli ayarlara sahip değilim hiçbir işime yaramayacak seçenekler var sadece baktığım videolarda falan NVIDIA denetim masasında bir sürü ayar var nasıl açabilirim yöntemi nedir?

Eki Görüntüle 1883011

Muhtemelen laptop ında 2 adet GPU var ve NVIDIA olan ana GPU olmadığı için secenekleri göremiyorsun.

Evet.

Nasil ana GPU yaparim hocam.

MUX Switch var mı diyeceğim büyük ihtimal bilmiyorsundur.

Bilgisayarını kapat, sonra açma tuşu(Power) tuşuna bastığın andan itibaren Full F2'ye bas, önüne mavi beyaz ekran gelecek, orada Advanced kısmına gir ve orada switchtable Graphics adında bir ayar olup olmadığını söyle.

Bu arada laptop marka model ne?

MUX Switch var mı diyeceğim büyük ihtimal bilmiyorsundur.

Bilgisayarını kapat, sonra açma tuşu(Power) tuşuna bastığın andan itibaren Full F2'ye bas, önüne mavi beyaz ekran gelecek, orada Advanced kısmına gir ve orada switchtable Graphics adında bir ayar olup olmadığını söyle.

Bu arada laptop marka model ne?

Evet var.

O zaman dediklerimi uygularsan hem daha iyi performans alırsın hemde denetim masasındaki diğer ayarlarda açılır 👍
Hocam konu hortlamış gibi oluyor kusura bakma ama hangi ayarları açmalıyız arkadaş ile aynı laptop'a sahibim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı