T Tecnokek Decapat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 65 21 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar istediğim ayarı yaptım fakat "NVIDIA denetim masasını bu sistemde yönetici olarak çalıştırın" Diyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2020
Arkadaşlar istediğim ayarı yaptım fakat "NVIDIA denetim masasını bu sistemde yönetici olarak çalıştırın" Diyor. Ne yapabilirim?
lilsmcn Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 21 Temmuz 2020 #2 Denetim masasını yönetici olarak çalıştır Denetim masası için masaüstüne kısayol oluştur sağ tık yap ve yönetici olarak çalıştır de. Artı 0 Eksi
Denetim masasını yönetici olarak çalıştır Denetim masası için masaüstüne kısayol oluştur sağ tık yap ve yönetici olarak çalıştır de.
Khade Decapat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #3 NVIDIA denetim masasını bu sistemde yönetici olarak çalıştırabilirsin xD Artı 0 Eksi
lilsmcn Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 21 Temmuz 2020 #4 Khade dedi: NVIDIA denetim masasını bu sistemde yönetici olarak çalıştırabilirsin xD Genişletmek için tıkla... hahaha Artı 0 Eksi
Khade dedi: NVIDIA denetim masasını bu sistemde yönetici olarak çalıştırabilirsin xD Genişletmek için tıkla... hahaha