Temiz kurulum yap.
Bunu kurdun mu?
NVIDIA GeForce 450.12 Sürücüsü
450.99 WHQL Sürücü Sürümü = 05/01/2020, 27.21.14.5099 WHQL İmza Tarihi Mayıs 6, 2020 Branş: r450_00-165 Standart/Klasik sürücü: Burada DCH Sürücü: Burada Uyarı! Sadece Windows 10 Sürüm 2004 kullananlar kursun. Eski sürümde kalanlar eski sürümleri kullanmaya devam etsin 😎😅www.technopat.net
Olmazsa yeni konu aç.
Bunu kurdun mu?
NVIDIA GeForce 450.12 Sürücüsü
450.99 WHQL Sürücü Sürümü = 05/01/2020, 27.21.14.5099 WHQL İmza Tarihi Mayıs 6, 2020 Branş: r450_00-165 Standart/Klasik sürücü: Burada DCH Sürücü: Burada Uyarı! Sadece Windows 10 Sürüm 2004 kullananlar kursun. Eski sürümde kalanlar eski sürümleri kullanmaya devam etsin 😎😅www.technopat.net
Olmazsa yeni konu aç.
Hocam, kusura bakmayın. Bir şeyi merak ettim. CUDA Toollkit ne işe yarıyor tam olarak? CUDA'nın -yanlış bilmiyorsam- Nvidia ekran kartlarında saf güç olarak tanımlandığını biliyorum sadece. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.NVIDIA'nın sitede biraz gezindim ama, Registered Developer için olan kilitli foruma eklemişler sürücüyü. Şimdilik bir geliştirici sızdırmadığı sürece elde etme şansımız çok zor. CUDA Toolkit 11.0 da aynı şekilde kilitli foruma eklenmiş. CUDA Toolkit büyük ihtimalle bu yeni sürücü ile birlikte geliyor. Belirtmeden geçmeyeyim.
Windowsun 2004 sürümünü kullanmanız gerek. Eğer ki onu kullanıyorsanız sürücüyü kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar bakınArkadaşlar bende "Donanım Hızlandırma" bölümü çıkmadı. Sürücüyü kurdum ve WDDM 2.7 gözüküyor ama seçenek çıkmıyor. Acaba geçiş oldu mu ki?
Evet, 2004 kurulu. Yeniden de başlattım. Herhalde otomatik geçiş yapmıştır. DxDiag'a baktığımda, WDDM 2.7 gözüküyor.Windowsun 2004 sürümünü kullanmanız gerek. Eğer ki onu kullanıyorsanız sürücüyü kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar bakın
Ek olarak açılması gerekiyor diye biliyorum yanlış da olabilir. GPU-Z Programını indirin. Ardından Advanced>WDDM kısmına gelerek "Hardware-accelerated GPU scheduling" kısmında "ON" yazıp yazmadığını kontrol edin içiniz rahat etsin isterseniz.Evet, 2004 kurulu. Yeniden de başlattım. Herhalde otomatik geçiş yapmıştır. DxDiag'a baktığımda, WDDM 2.7 gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.