NVIDIA Display nedir?

Undertaker86

Picopat
Katılım
16 Haziran 2023
Mesajlar
225
Çözümler
2
Yer
Diyarbakır
Arkadaşlar hepinize merhaba. Son gelen Game Ready sürücüsü bana sıkıntı yaşattığı için iki önceki sürümü DDU ile temiz bir şekilde kurdum. 546.17 sürümüne döndüm fakat Windows'ta 546.24 sayılı NVIDIA Dısplay diye bir güncelleme belirdi. Bunu kurunca da Aygıt Yöneticisi üzerindeki grafik kartı grafik sürücüsü sürüm 546.24 oldu. Fakat NVIDIA Advanced Search'te 546.24 diye bir sürüm yok. Yani ben istesem de manuel olarak böyle bir sürüm yükleyemem. Merak ettiğim iki şey var. Bu NVIDIA Dısplay nedir? Ne işe yarar? Benim manuel olarak indirip kurduğum Game Ready sürücülerinden farkı nedir? Bu konuda pek bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepinize merhaba. Son gelen Game Ready sürücüsü bana sıkıntı yaşattığı için iki önceki sürümü DDU ile temiz bir şekilde kurdum. 546.17 sürümüne döndüm fakat Windows'ta 546.24 sayılı NVIDIA dısplay diye bir güncelleme belirdi. Bunu kurunca da Aygıt Yöneticisi üzerindeki grafik kartı grafik sürücüsü sürüm 546.24 oldu. Fakat NVIDIA Advanced Search'te 546.24 diye bir sürüm yok. Yani ben istesem de manuel olarak böyle bir sürüm yükleyemem. Merak ettiğim iki şey var. Bu NVIDIA dısplay nedir? Ne işe yarar? Benim manuel olarak indirip kurduğum Game Ready sürücülerinden farkı nedir? Bu konuda pek bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Windows Update NVIDIA güncellemelerini NVIDIA display olarak gösterir yani NVIDIA display diye o kendi kafasına göre olan driveri kurar ve manuel kurulan driver ile onun arasında kurulan driver arasında bir farkları yoktur tek fark sürüm farkıdır Windows genellikle eski sürümleri kurar çok nadiren en son sürümü kurar.
 

Geri
Yukarı