NVIDIA driver yüklenmiyor

metecorleone

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba uzun süredir uğraştığım bir problem var hala çözemedim. Oyun oynarken laptop kendini kapattı. Hafif bir yanık duman kokusu geldi fan kısmından. Yeniden açtığımda ekran kartı kod 43 hatası verdi ve hiçbir şekilde driver kuramıyorum. Yüklüyorum sanki yüklememişim gibi sonsuz bir döngüye giriyor. Denetim masasında yüklü gözüküyor ama NVIDIA kontrol paneli ayarlar kısmı hiçbiri yok. GeForce Experience'de hiçbir ayara girmiyor sürücü yükleyin diye uyarıyor oradan kurulum yapıyorum zaten. DDU ile defalarca sildim yeniden kurdum olmadı. Ayrıca şarja takmadan da açılmıyordu laptop bataryada da sıkıntı oldu. Servise gönderdim teslim aldım eve geldim donanımda bir sıkıntı yok yazmışlar şarjıda Full doldurmuşlar eve geldim taktım bu sefer şarja takmadan çalışıyor fakat şarj dolmuyor sabit kalıyor çıkartırsam azalıyor. Ekran kartına da 560.7 numaralı sürücü kurmuşlar ama yine ne Denetim Masası açılıyor ne GeForce Experience kendi servis kitleriyle donanımı kontrol etmişler onun resimlerini koymuşlar masaüstüne. Bilgisayarı sıfırlamışlar termal macun sürmüşler. Şimdi benim anladığım kadarıyla yazılımsal bir sıkıntı var ama format atıyorum olmuyor. Serviste BIOS yüklemişler başta olmadı. Nasıl çözebilirim bu durumu? Eklediğim resimdeki gibi sürücüyü kurmama rağmen hala kurulmamış gibi gözüküyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-11-02 saat 02.36.57_4dcff1b7.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-02 saat 02.36.57_4dcff1b7.jpg
    142,2 KB · Görüntüleme: 39
  • WhatsApp Görsel 2024-11-02 saat 02.36.46_ae2b710f.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-02 saat 02.36.46_ae2b710f.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı