Bugün nvidia denetim masasını açtım ve şöyle bir hatayla karşılaştım (ekran kartım GTX 660m) :
Sürücüyü sildim yeni versiyonunu (314.07) yükledim fakat olmadı. Oyunlarda falan entegre grafik HD 4000'i kullanıyor. Bunu nasıl çözerim? Şimdiden çok teşekkürler.
Bu hatayı alman normal. Ekran ayarlarını Intel'in kontrol panelinden yapacaksın. Ekrana görüntüyü HD 4000 verir. nVidia ise oyunlarda devreye girer. Bu yüzden nVidia kontrol panelinden ekran ayarlarını yapamazsın. Sadece 3D ayarlarını yapabilirsin.
Bu hatayı alman normal. Ekran ayarlarını Intel'in kontrol panelinden yapacaksın. Ekrana görüntüyü HD 4000 verir. nVidia ise oyunlarda devreye girer. Bu yüzden nVidia kontrol panelinden ekran ayarlarını yapamazsın. Sadece 3D ayarlarını yapabilirsin.
Olmuyor işte . Şu an Gtx 660m yok. Oyunlarda falan da çalışmıyor . Yani oyunlar HD 4000 ile açılıyor . Aygıt yöneticisinde de üstünde sarı bir işaret var :
"Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" İsterseniz resim ekleyebilirim . Üstelik şuan format attım . Değişen bir şey yok . Lenovo teknik servisi arayım mı ?
Nvidia driverini kurarken Custom clean install seçip herzaman kurun. ve intel üzerinden güncellemeleri yaptıkdan sonra kurmanız gerektiğini unutmayın. İntel hd4000 yazdığına bakıp sürücü güncel sanmayın.
Nvidia driverini kurarken Custom clean install seçip herzaman kurun. ve intel üzerinden güncellemeleri yaptıkdan sonra kurmanız gerektiğini unutmayın. İntel hd4000 yazdığına bakıp sürücü güncel sanmayın.