NVIDIA Ekran Ayarları Kullanılamaz Hatası

• Konuyu başlatan Hilal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 6.635

Hilal

Hectopat
Bugün nvidia denetim masasını açtım ve şöyle bir hatayla karşılaştım (ekran kartım GTX 660m) :

kn21j.png

Sürücüyü sildim yeni versiyonunu (314.07) yükledim fakat olmadı. Oyunlarda falan entegre grafik HD 4000'i kullanıyor. Bunu nasıl çözerim? Şimdiden çok teşekkürler.

Bu hatayı alman normal. Ekran ayarlarını Intel'in kontrol panelinden yapacaksın. Ekrana görüntüyü HD 4000 verir. nVidia ise oyunlarda devreye girer. Bu yüzden nVidia kontrol panelinden ekran ayarlarını yapamazsın. Sadece 3D ayarlarını yapabilirsin.

Olmuyor işte . Şu an Gtx 660m yok. Oyunlarda falan da çalışmıyor . Yani oyunlar HD 4000 ile açılıyor . Aygıt yöneticisinde de üstünde sarı bir işaret var :
kn53y.png

Şu an çıldıracağım . Lütfen bir çözüm bul.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın sorununun aynısı yaşıyorum ve Kod:43 hatası alıyorum sürücüyü tamamen silip 2 kere yükledim fakat sorun çözülmedi. Lütfen yardımcı olun..

Temiz bir Windows kurulumu yap. Sorun halen devam ederse muhtemelen ekran kartında donanımsal arıza var.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı