NVIDIA ekran kart en fazla %20 25'lere çıkıyor

Bios sürümü degistirlimiyor diye biliyorum.

HP niye böyle yapıyor anlamadım. Onceki sürüme dönmek imkansız yeni sürümlerde iyice kısıtlanmış durumda.

Hocam güç modundan, performans moduna almayı dener misiniz? Sanırsam güç tasarrufu modunda ve işlemci çok düşük GHz'de çalışıyor ve ekran kartını besleyemiyor.

Hocam güç modundan, performans moduna almayı dener misiniz? Sanırsam güç tasarrufu modunda ve işlemci çok düşük GHz'de çalışıyor ve ekran kartını besleyemiyor.
Haklısınız hocam. Bu durumuda gözden geçirecektik. Acaba HP servise gönderdiğinizde adaptörle ilgili bir şey dediler mi?

Darboğaz yapıyor yeni işlemci al.

Laptop kanka bu.

Haklısınız hocam. Bu durumuda gözden geçirecektik. Acaba HP servise gönderdiğinizde adaptörle ilgili bir şey dediler mi?

Hocam adaptör değisti sorun o olabililir.

Hocam adaptörden güç çekemiyor büyük ihtimal.

Laptop kanka bu.

Hocam adaptör değisti sorun o olabililir.

Hocam adaptörden güç çekemiyor büyük ihtimal.

Anlamadigim şey şu tamam adaptörde sıkibti olabilirde RAM'le ne alakadi var işe BIOS'da açabilseydik o özelligi halletmistikde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam RAM ile adaptörü iki farklı yana koy. RAM'inin az olması farklı bir sorun ben oradan yaklaştım bir de adaptörden güç çekmeme sorunu var muhtemelen. HP servisle görüşmen gerekecek. Ben RAM olayını çözdükten sonra bir de güç sorununa değinecektim yazmıştım size zaten de yorulduk biraz ondan sonradan gözden kaçtı. Adaptör öncekiyle aynı mı güç değerleri vs. de aynı mı?

Onu bilmiyorum. Ama voltaji az çekiyor büyuk ihtimal. Bakarim sonra sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…