NVIDIA ekran kart en fazla %20 25'lere çıkıyor

HP sonraki BIOS güncellemelerin de bu ayarı kaldırmış hatta yabancı HP forumlarında ateş püskürüyorlar. İşten sonra sizin için araştırma yapıp BIOS sürümü değiştirmeden o ayarı aktif etmenin bir yoluna bakacağım hocam.

Eki Görüntüle 1828832
Gitmeden şunu dener misiniz hocam?
Bios sürümü degistirlimiyor diye biliyorum.

HP niye böyle yapıyor anlamadım. Onceki sürüme dönmek imkansız yeni sürümlerde iyice kısıtlanmış durumda.

Hocam güç modundan, performans moduna almayı dener misiniz? Sanırsam güç tasarrufu modunda ve işlemci çok düşük GHz'de çalışıyor ve ekran kartını besleyemiyor.

Hocam güç modundan, performans moduna almayı dener misiniz? Sanırsam güç tasarrufu modunda ve işlemci çok düşük GHz'de çalışıyor ve ekran kartını besleyemiyor.
Haklısınız hocam. Bu durumuda gözden geçirecektik. Acaba HP servise gönderdiğinizde adaptörle ilgili bir şey dediler mi?

Darboğaz yapıyor yeni işlemci al.

Laptop kanka bu.

Haklısınız hocam. Bu durumuda gözden geçirecektik. Acaba HP servise gönderdiğinizde adaptörle ilgili bir şey dediler mi?

Hocam adaptör değisti sorun o olabililir.

Hocam adaptörden güç çekemiyor büyük ihtimal.

Laptop kanka bu.

Hocam adaptör değisti sorun o olabililir.

Hocam adaptörden güç çekemiyor büyük ihtimal.

Anlamadigim şey şu tamam adaptörde sıkibti olabilirde RAM'le ne alakadi var işe BIOS'da açabilseydik o özelligi halletmistikde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop kanka bu

Hocam adaptör değisti sorun o olabililir

Hocam adaptörden güç çekemiyor büyük ihtimal

Anlamadigim şey şu tamam adaptörde sıkıntı olabilir de RAM'le ne alakasi var işe BIOS'da açabilseydik o özelligi halletmistik de

Hocam RAM ile adaptörü iki farklı yana koy. RAM'inin az olması farklı bir sorun ben oradan yaklaştım bir de adaptörden güç çekmeme sorunu var muhtemelen. HP servisle görüşmen gerekecek. Ben RAM olayını çözdükten sonra bir de güç sorununa değinecektim yazmıştım size zaten de yorulduk biraz ondan sonradan gözden kaçtı. Adaptör öncekiyle aynı mı güç değerleri vs. de aynı mı?

Hocam RAM ile adaptörü iki farklı yana koy. RAM'inin az olması farklı bir sorun ben oradan yaklaştım bir de adaptörden güç çekmeme sorunu var muhtemelen. HP servisle görüşmen gerekecek. Ben RAM olayını çözdükten sonra bir de güç sorununa değinecektim yazmıştım size zaten de yorulduk biraz ondan sonradan gözden kaçtı. Adaptör öncekiyle aynı mı güç değerleri vs. de aynı mı?

Onu bilmiyorum. Ama voltaji az çekiyor büyuk ihtimal. Bakarim sonra sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı