Çözüldü NVIDIA ekran kartı güncellemesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Giorno Giovanna

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
Öncelikle herkese merhabalar. Dün indirdiğim NVIDIA güncellemesi sonrası ekran kartım çok ısınmaya başlamıştı ve bilgisayarımda mining virüsü olduğunu tespit ettim.
Ekran kartımı güncellemek istiyorum ama tekrar bulaşacak diye korkuyorum. Bu arada ekran kartımı güncellediğim site orijinal her zaman güncellediğim siteydi.
Nereden güncelleyebilirim ekran kartı mı?

GeForce Experience kullanmayı denedin mi?

Kendi sitesinden mi güncellediniz ekran kartınızı? Ekran kartı model belirtirseniz size uygun sürücü bulabiliriz.
Aslında tam o siteden bulaştığına emin değilim ama virüsün sonunda NVIDIA gibi yazılar vardı. Evet NVIDIA orjinal sitesiydi
GeForce Experience kullanmayı denedin mi?
Orada yaparken hata almıştım en son tekrar deneyeceğim.

Öncelikle herkese merhabalar. Dün indirdiğim NVIDIA güncellemesi sonrası ekran kartım çok ısınmaya başlamıştı ve bilgisayarımda mining virüsü olduğunu tespit ettim.
Ekran kartımı güncellemek istiyorum ama tekrar bulaşacak diye korkuyorum. Bu arada ekran kartımı güncellediğim site orijinal her zaman güncellediğim siteydi.
Nereden güncelleyebilirim ekran kartı mı?
Sürücüleri Yükle | NVIDIA
Her zaman bu siteden veya Geforce Exp. ile kurulum yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı